за нас

Zhongshan junli метални продукти co.,ltd, като дълъг опит фабрика в производството \ интелигентен заключване вземане \ die леене \ щамповане.... Кой винаги е бил готов да се погрижи за променящата се и подобряваща нуждата на клиента през последните повече от 20 години. junli са направили продуктите линии не само в крайните продуктови линии на джантата брави \ mortise брави за врати \ интелигентни брави за врати .. но също така и в леене на продукти, вземане на линии на инвестиционни леене \ леене \ формоване обработка \ щамповане и cnc обработка. За крайните продуктови линии, ние сме силни в проектирането на \ производство \ складиране, а също и проверка на качеството. Фокусирайки се върху интелигентните брави на вратите, които могат да се отворят с пръстови отпечатъци \ пароли \ id карти \ визуална камера .., осигуряват функциите с bluetooth \ wifi и така нататък. Ние сме ангажирани с развитието на интелигентен живот чрез предоставяне на по-прости врати брави система за сигурност, която отговаря за дома използване \ hotel \ airbnb & апартамент и така нататък. освен това, ние сме опитни както в oem, така и в odm на тази производствена линия. за производството на леене на продукти, материалите варират от алуминиево леене \ цинково леене и т. н. Имаме професионален и високоефективен екип, който да поддържа работата на линията и всичко, което можем да направим според вашата идея и проби, които са добри в oem и odm. Освен това, ние имаме независим qc екип, който да извърши строга проверка на входящия материал \ работа в процес \ готови продукти \ случайни склад. като цяло, ние търсим за високо удовлетворение на клиента. И джунли е много моля, за да дойде и да направи нова история на сътрудничество.

Виж повече

новини

Какви са характеристиките на добрата цена и качество на вратата на пръстови отпечатъци

Обикновените ключове са лесни за копиране и загуба, а сигурността не е висока. Пръстовите отпечатъци, записани от добрата цена и качество на ключалката на вратата на пръстови отпечатъци, са уникални и не са лесни за копиране, а производителността на сигурността е много висока.


Как да изберем правилната китай врата дръжки за къща

Погледнете външния вид на китай дръжки за входна врата за къща. Цветът на дръжката на вратата и дали защитният филм е блестящ, наблюдавайте дали дръжката на вратата има защитен филм, дали има драскотини на външния вид и т. н.


Няколко възможности и решения за отключване на вратата за борба с кражбата

Тъй като бутонът за предпазен болт вътре в вратата е разхлабен, при затваряне на вратата се използва твърде много сила и предпазният болт се разклати надолу. Заключващият цилиндър може да се завърти с оригиналния ключ, но вратата не може да бъде отворена


Какви са основните точки за избор на китай mortize lock доставчици

Първото нещо е да погледнете квалификациите на китайските доставчици на заключване, независимо дали има бизнес лиценз, сертификат за регистрация на търговска марка или някои почетни сертификати.


Методът на инсталиране, че ръкохватката на входната врата от производителя на китай е спаднал

Независимо дали става въпрос за вътрешна ръкохватка на входната врата от китай производител или външната ръкохватка на входната врата от китай производител, когато тя падне, цялата заключване на вратата трябва да бъде разглобена и след това инсталирана.


Кратко въведение в основите на ttlock smart брави от китай производител

Ttlock smart брави от китай производител включва монтажна плоча за инсталиране на сензорния монтаж, въртящ се вал, който е въртящо се свързан към монтажната плоча и се използва за задвижване на ключалката, за да се върти, ограничителен диск, зададен на въртящия се вал, И ограничителен диск, зададен на лимитния диск и използван за свързване със заключването. Парчето за откриване на позиция, съчетано със сглобяването на сензора и свързващата плоча, свързана с въртящия се вал.


Как да се справят с ниска цена предна врата дръжки, които не отскочи

Можете да използвате ключа, за да отворите вратата на първо място, защото ако вътрешното заключване цилиндър е усукана и закачен, той няма да отскочи. По това време трябва да добавите малко ядливо масло или молив оловен прах към заключващия цилиндър, за да го смажете и възстановите.


Ttlock smart брави от китай производител въвежда малко познания за интелигентни брави

Новата интелигентна ключалка включва опорна плоча, кухина, предоставена на опорната плоча, заключващ език, подреден в кухината и дъното на която се движи през опорната плоча, и също така включва мотор, пръти под налягане и пружина, а надлъжното сечение на езика на ключалката е" T "пружината е с ръкави на ключовия език, а единият край на пружината действа в горната част на ключовия език.


Виж повече