за нас

Zhongshan junli метални продукти co.,ltd, като дълъг опит фабрика в производството \ интелигентен заключване вземане \ die леене \ щамповане.... Кой винаги е бил готов да се погрижи за променящата се и подобряваща нуждата на клиента през последните повече от 20 години. junli са направили продуктите линии не само в крайните продуктови линии на джантата брави \ mortise брави за врати \ интелигентни брави за врати .. но също така и в леене на продукти, вземане на линии на инвестиционни леене \ леене \ формоване обработка \ щамповане и cnc обработка. За крайните продуктови линии, ние сме силни в проектирането на \ производство \ складиране, а също и проверка на качеството. Фокусирайки се върху интелигентните брави на вратите, които могат да се отворят с пръстови отпечатъци \ пароли \ id карти \ визуална камера .., осигуряват функциите с bluetooth \ wifi и така нататък. Ние сме ангажирани с развитието на интелигентен живот чрез предоставяне на по-прости врати брави система за сигурност, която отговаря за дома използване \ hotel \ airbnb & апартамент и така нататък. освен това, ние сме опитни както в oem, така и в odm на тази производствена линия. за производството на леене на продукти, материалите варират от алуминиево леене \ цинково леене и т. н. Имаме професионален и високоефективен екип, който да поддържа работата на линията и всичко, което можем да направим според вашата идея и проби, които са добри в oem и odm. Освен това, ние имаме независим qc екип, който да извърши строга проверка на входящия материал \ работа в процес \ готови продукти \ случайни склад. като цяло, ние търсим за високо удовлетворение на клиента. И джунли е много моля, за да дойде и да направи нова история на сътрудничество.

Виж повече

новини

Неуспехи и решения на брави брави производители китай

Брави брави производители китай е устройство, използвано за заключване на вратата, за да се предотврати отваряне на вратата, както подсказва името. Има много класификации на производителите на брави в китай, а изискванията за производителите на брави в китай са различни по различни поводи. Обикновените домакинства обикновено използват анти-кражби брави брави производители китай, което е с висока сигурност и сравнително евтини.


Кратко въведение в съответните познания за производителите на лосове с ниска цена

Първо поставете ключа, за да развинете сърцевината на ключалката и премахнете тялото на ключалката от u-образната кука.


Няколко възможности и решения за отключване на вратата за борба с кражбата

Тъй като бутонът за предпазен болт вътре в вратата е разхлабен, при затваряне на вратата се използва твърде много сила и предпазният болт се разклати надолу. Заключващият цилиндър може да се завърти с оригиналния ключ, но вратата не може да бъде отворена


Дръжки за входна врата от китай производител въвежда съответните познания за дръжки на вратата

Дръжката на вратата е незаменим и незаменим аксесоар на вратата. Той има както декоративни, така и функционални свойства. При нормални обстоятелства дръжките на вратите не е необходимо да се купуват отделно, тъй като вратите, продавани на пазара, ще бъдат оборудвани с дръжки на вратите, но степента на използване на дръжките на вратите е много висока, и е лесно да се падне и да се изрисува.


Заключването на вратата беше случайно заключено, какво трябва да правя?

В живота е неизбежно някои аварии да доведат до насилствено затваряне на вратата, като например да бъдат затворени от внезапен порив на вятъра и т. н. тези насилствени затваряния на вратите вероятно ще доведат до лесно откачване и неизправност на езика за заключване на рога или вратата е изкривена или заключена. Винтът за фиксиране на езика е разхлабен и изпъкнал и т. н., което кара заключването на вратата да закрепи рамката на вратата и не може да бъде отворено. Какво трябва да направя, ако заключването на вратата не може да бъде отворено? Редакторът ви напомня първо да разберете какво причинява заключването на вратата да не се отвори.


Как да премахнете ключалката на вратата на дръжката

Дръжката на заключването на вратата е дръжка на вратата. Производственият процес е сравнително прост и цената е ниска. Ключалката на дръжката е вид заключване, което е сравнително лесно да се разглоби в очите на експертите. Така че не е трудно за обикновените хора да разглобят ключалката на вратата. Докато имате отвертка, добавете правилните стъпки. Как да премахнете ключалката на дръжката?


Пръстови отпечатъци зигби заключване въведение: механична технология свързани знания за пръстови отпечатъци заключване!

Разумният дизайн на предните и задните панели, тоест външният вид, е знак, който значително се различава от подобни продукти. По-важното е, че разпределението на вътрешната структура директно определя стабилността и функцията на продукта. Този процес включва множество връзки като дизайн, производство на мухъл и повърхностна обработка. Следователно производителите с повече стилове, сравнително погледнато, имат по-силни възможности за развитие и дизайн и по-добра стабилност.


Какво трябва да направя, ако заключването на вратата не се отваря гладко? Какво го причинява?

Ключалките на вратите се използват широко и могат да се виждат всеки ден, но има много нива на заключване на вратите срещу кражба, тоест ниво на анти-кражба. По-долу е таблица за сравнение на техническите показатели за борба с кражбите на вратите. Според тази таблица за сравнение можем да разберем безопасността на нашите собствени брави на ниво врата.


Виж повече