O NAMA

Zhongshan junli metalnih proizvoda co. lttd, kao dugo iskustvo fabrika u proizvodnju "smart rođa" smrt a stazanje \ stazanje . ... Koji je uvijek bio hljvao prihvatiti mijenju i poboljšanje potrebu mušterija u prošlih više od 20 godina. Junli je napravila linije proizvoda ne samo u završenim linijama proizvoda zabrana rim. ali također u bacanju proizvoda koji napravljenje linije investicije otvorenja \ buotka proizvođenja\ stazanja i CNC mahining. O završenim linija proizvoda, jakemo u dizajniranju\ proizvođenje i također inspekcije. Fokusanje na smanjim bravima vrata, koje može otvoriti sa otistima prstima\ pasnihma\ karticama\ id kartica\ visualne kameru., pružiti funkcije sa bluetooth \ wifi i tako dalje. Posle smo posvećeni da razviju pamu živi pružajući jednostavniji sistem sigurnosti za zabrana vrata koji odijela kuća koristeći \ hotel \ bnb&apartment i dalje. Osim toga, iskusmo u OEM i ODM na ovu proizvodnju liniju. O proizvođenja proizvoda, materijale se razlikuju od aluminiuma casting\ zinc casting i tako dalje. Imamo profesionalni i veoma efikasni tim kako bi podržavaju liniju radne i sve možemo napraviti prema vašnim idejama i uzorama koje dobro u OEM i ODM. Osim toga, Imamo nezavisni QC tim da provede strom inspekciju na šćinu materijalu skladište. Sva u svim, tražimo za zadovoljstvo mušterija. I Junli je veoma molim vas da došte i napravite novi istoriju saradnje.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Nekoliko mogućnosti i rješenja za zabraz antistrate vrata ne otvaranje.

Zato što je butka bezbjednost u vrata oslobođen, koristi se preko snaga kada zatvaranja vrata, i sigurnosni bolt se sniman. Cilinder zabranu se može okreniti originalnom ključnim, ali vrata ne može biti otvoriti.


Metod instalacije koju je prednjiva vrata iz Kine proizvođač ispuštao

Da li je to unutrašnja prednja vrata od proizvođača Kine ili izvršna prednje vrata iz Kine proizvođača, Kada se pada, cijeli brat vrata mora da se rasporedi i zatim instalira.


Krat uvođenje osnova ttlock-a smanjih rođa iz Kine proizvođača

Ttlock smart rođa iz Kine proizvođača uključuju montiranju ploča za instaliranje sensora skupštine, rotazivanje staft koji je rotativno povezan sa montiranom plovom i koristi za vozi latch da se rotati, ograničenik diska postavljena na rotiranjskom stavtu, I ograničen disk je postavljen na ograničeni disk i koristio da se povezuje sa blokom. Divok detekta pozicije odgovarao sa senzorom i povezanjem plovom povezuje sa rotaciju.


Kako se riješiti s s niskom cijenom rođenom vrata koji ne ponove

Možete koristiti ključ za otvorenim vrata prve, jer ako se unutrašnjim cilinder zaglavljen i zaglavljen, neće se ponovo. U ovom trenutku, morate dodati neki kajetljivih nafta ili vodećih prah u bloku cilinder da ga lubiri i obnoviti.


Ttlock smanji bloki iz Kine proizvođača predstavuje male znanje smanjim brava

Novini smarni brack uključuje podršku, petku koje je pružio na podršci podršku, Bloda jezik organizovano u kući i dnu kojih se kreće kroz podršku ploča, i uključuje motor, pritisanja, i proljeća, i dužina dio zabrane jezika je " T "T" Proljeća je uključena na buzdnim jeziku, a jedan kraj proljeća djela na vrhu zavnih jezika.


Najufanija ttlock plava cijena zabrane

Najufanija ttlock plava cijena, uključujući pamu ruku, Modul štap prst a postavljen u smanjim ruku, i pokrivač zaključenja tijela povezana sa pamom ruku, i realnu zamjenu morsnu cilinder i krenu za postavljanje stvarnog trgovinskog cilintera.


Najufanija ttlock plava cijena predstavuje ono što morate znaje o smanjim brava

Smišan rođa uključuje okruženje optereće, prebacičnu okrugu, cirkusk opskrnja struje i okruga struja, okruženje struje, prebacič i okruga struja su električno povezani u sekvenciju, i okrug za otkrivanje optereća je električno povezan sa prebacijom okrugom i okrugom opskrnom strujom;


Domaćih podržava puštanja vrata kljuda

Kuća koristeći pini a zaključa ključa ključa, uključujući i tržištu otkaz zabraznu vrata klavia, postoji dva slota instalacije na vrhu jedne strane trgovinskih trgovača za clava ključa.


pogledajte više proizvoda