OM OS

Zhongshan junli metalprodukter co., Som en lang erfaring fabrik inden for fremstilling af smart låse. .. Som altid har været villig til at imødekomme kundens skiftende og forbedrede behov i de seneste 20 år.Junli har gjort produkterne linjer ikke kun i færdige produktlinjer af fælg låse\mortise dørlåse\smart dørlåse.. men også i støbning produkter, der gør linjer af investering støbning \die støbning \ støbning forarbejdning \ stempning og CNC bearbejdning. Om de færdige produktlinjer, vi stærkt i at designe \ forarbejdning\warehus og også kvalitetskontrol. Fokusere på de smart dørlåse, som kan åbne med fingeraftryk \ passwords\id cards \visuelle kamera.., give funktionerne med bluetooth \ wifi og så videre. Vi er forpligtet til at udvikle smart liv ved at give de mere enkle dørlåse sikkerhedssystem, som passer til hjemme ved hjælp \ hotel \ luft \ Det er ikke muligt. Desuden er vi erfarne i både OEM og ODM på denne produktionslinje. Om støbning produkter fremstilling, materialer varierer fra aluminiumstøbning \ zink støbning og så videre. Vi har et professionelt og meget effektivt team til at støtte linjen arbejder og alt, hvad vi kan gøre ifølge din idé og prøver, der er gode på OEM og ODM. Endvidere: vi har et uafhængigt QC team til at udføre streng inspektion på indkommende materiale Lagerhuset. Alt i alt søger vi en høj kundes tilfredshed. Og Junli er meget glad for, at du kommer og laver en ny historie om samarbejde.

Se mere

NYHEDER

Er den billigste hoveddør håndtag til hjemmebrugere ideel til hjem sikkerhed

En billigste hoveddør håndtag til hjemmebrugere ikke kun tilføjer en unik stil til dit hjem, men giver også fred i sindet og sikkerhed i dit liv. Uanset om du bygger et nyt hjem eller renoverer, er det afgørende at vælge et dørhåndtag af høj kvalitet.

2023-05-23 Se mere

Hvad er fordelene ved kvalitets fingeraftryk ZigBee lock producenter

For at opsummere, Kvalitetsfingeraftryk ZigBee lås producenter er blevet ideelle partnere for brugere til at vælge smart fingeraftryk låse ved hjælp af smart fingeraftryk fordel af deres teknologiske fordeler produktkvalitet, brugeroplevelse og kundeservice.

2023-05-23 Se mere

Den tilpassede tastatur dørlås kan gøre dig ikke længere bekymre dig om tabet af nøgler derhjemme og hjælpe dig med at lindre dine bekymringer

Den tilpassede tastatur dørlås til huse er lavet af materialer af høj kvalitet og har en stilfuld og smuk udseende, som er meget velegnet til stil i moderne hjem.

2023-05-23 Se mere

Hvad er funktioner af god pris og kvalitet sikkerhed dør låser

2023-05-09 Se mere

Hvorfor vælge en god pris og kvalitet tastatur dørlås

En god pris og kvalitet keypad dørlås kan bruges inden for hjemsikkerhed for at sikre sikkerheden i huse, Lejligheder og andre boliger, og det kan også give familiemedlemmer en mere bekvem oplåsning metode.

2023-05-02 Se mere

What are the aspects of the importance of Low price mortise lock for home users

In general, the Low price mortise lock for home users is an important type of door lock, it can not only provide high-security performance, but also has longer service life and more versatility, so it is widely used in residential, and commercial places, schools, and other occasions.

2023-04-18 Se mere

Hvordan til at opretholde god pris og kvalitet badeværelse dørlåser

Vedligeholdelse af god pris og kvalitet badeværelse dørlåse er et vigtigt job, der ikke kun beskytter dit privatliv og sikkerhed, men også forlænger livet af dine badeværelses dørlåse. Derfor er regelmæssig vedligeholdelse af badeværelse dørlåse meget nødvendigt.

2023-04-11 Se mere

Hvordan du vælger et tilpasset fingeraftryk ZigBee lås til huse

Kort sagt, når du køber et tilpasset fingeraftryk ZigBee lås til huse, du er nødt til at overveje ovenstående aspekter omfattende og vælge et produkt, der passer dig efter dine egne behov.

2023-03-01 Se mere

Se mere