OM OS

Zhongshan junli metalprodukter co., Som en lang erfaring fabrik inden for fremstilling af smart låse. .. Som altid har været villig til at imødekomme kundens skiftende og forbedrede behov i de seneste 20 år.Junli har gjort produkterne linjer ikke kun i færdige produktlinjer af fælg låse\mortise dørlåse\smart dørlåse.. men også i støbning produkter, der gør linjer af investering støbning \die støbning \ støbning forarbejdning \ stempning og CNC bearbejdning. Om de færdige produktlinjer, vi stærkt i at designe \ forarbejdning\warehus og også kvalitetskontrol. Fokusere på de smart dørlåse, som kan åbne med fingeraftryk \ passwords\id cards \visuelle kamera.., give funktionerne med bluetooth \ wifi og så videre. Vi er forpligtet til at udvikle smart liv ved at give de mere enkle dørlåse sikkerhedssystem, som passer til hjemme ved hjælp \ hotel \ luft \ Det er ikke muligt. Desuden er vi erfarne i både OEM og ODM på denne produktionslinje. Om støbning produkter fremstilling, materialer varierer fra aluminiumstøbning \ zink støbning og så videre. Vi har et professionelt og meget effektivt team til at støtte linjen arbejder og alt, hvad vi kan gøre ifølge din idé og prøver, der er gode på OEM og ODM. Endvidere: vi har et uafhængigt QC team til at udføre streng inspektion på indkommende materiale Lagerhuset. Alt i alt søger vi en høj kundes tilfredshed. Og Junli er meget glad for, at du kommer og laver en ny historie om samarbejde.

Se mere

NYHEDER

Flere muligheder og løsninger til anti-tyveri dørlås ikke åbning

Da sikkerhedsknappen inde i døren er løs, bruges for meget kraft ved lukning af døren, og sikkerhedsbulten rystes ned. Låscylinderen kan drejes med den originale nøgle, men døren kan ikke åbnes

2021-05-27 Se mere

Den installationsmetode, at hoveddør håndtag fra Kina producent har droppet

Uanset om det er den interne fordør håndtag fra Kina producent eller den eksterne fordør håndtag fra Kina producent, Når den falder af, skal hele dørlåsen adskilles og derefter installeres.

2021-12-27 Se mere

En kort introduktion til grundlæggende tttlock smart låse fra Kina producenten

Tttlock smart låse fra Kina producent omfatter en montering plade til installation af sensoren samling, en roterende aksel, der er roterbart forbundet til monteringspladen og anvendes til at dreje låsen til at dreje en grænseskive, der er indstillet på den roterende aksle, Og en grænse disk sat på grænsen disk og bruges til at forbinde med låsen. Positionsdetekteringstykket matchede med sensorenhed og tilslutningspladen forbundet med den roterende aksel.

2022-01-14 Se mere

Hvordan håndteres med lav pris fordør håndtag, der ikke rebound

Du kan bruge nøglen til at åbne døren først, fordi hvis den indre låscylinder er snoet og fast, vil den ikke rebound. På dette tidspunkt, skal du tilføje nogle spiselig olie eller blyant bly pulver til låscylinderen for at smøre og gendanne det.

2022-01-12 Se mere

Tttlock smart låse fra Kina producent introducerer den lille viden om smart låse

Den nye smart lås indeholder en støtteplade, en hulrum leveret på støttepladen, en tunge, der er anbragt i hulrummet, og hvor bunden bevæger sig gennem støttepladen, og som også omfatter en motor, en tryk stang, og en fjeder, og den længde afsnit af låsen tunge er " T" Foråret er ærmet på låsen tunge, og den ene ende af foråret virker på toppen af låsen tunge.

2022-02-02 Se mere

Billigste tttlock smart låse pris

Billigste tttlock smart låse pris, herunder en smart håndtag, et fingeraftryksmodul, der er fastgjort i det smarte håndtag, og et låseshække, der er forbundet med det smarte håndtag og en ægte låscylinder og en lås til fastsættelse af den rigtige låse cylinder.

2022-02-25 Se mere

Billigste tttlock smart låse pris introducerer, hvad du behøver at vide om smart låses

Den smarte lås omfatter et belastningsdetekteri kredsløb, et kontaktkredsløb, et strømforsyningskredsløb og et strømforsyningskredsløb, strømforsyningskredsløbet, kontaktkredsløbet og strømforsyningskredsløbet er elektrisk tilsluttede og belastningsdetekteringskredsløbet er elektrisk forbundet med kontaktkredsløbet og strømforsyningskredsløbet.

2022-02-18 Se mere

Husholdning keypad dør lås leverandør porcelæn

Hjemmebrug af keyboard dørlås leverandør porcelæn, herunder keyboard dør lås leverandør porcelæn der er to installation slots på toppen af den ene side af tastaturet dør lås leverandør porcelæn krop.

2022-03-04 Se mere

Se mere