OM OS

Zhongshan junli metalprodukter co., Som en lang erfaring fabrik inden for fremstilling af smart låse. .. Som altid har været villig til at imødekomme kundens skiftende og forbedrede behov i de seneste 20 år.Junli har gjort produkterne linjer ikke kun i færdige produktlinjer af fælg låse\mortise dørlåse\smart dørlåse.. men også i støbning produkter, der gør linjer af investering støbning \die støbning \ støbning forarbejdning \ stempning og CNC bearbejdning. Om de færdige produktlinjer, vi stærkt i at designe \ forarbejdning\warehus og også kvalitetskontrol. Fokusere på de smart dørlåse, som kan åbne med fingeraftryk \ passwords\id cards \visuelle kamera.., give funktionerne med bluetooth \ wifi og så videre. Vi er forpligtet til at udvikle smart liv ved at give de mere enkle dørlåse sikkerhedssystem, som passer til hjemme ved hjælp \ hotel \ luft \ Det er ikke muligt. Desuden er vi erfarne i både OEM og ODM på denne produktionslinje. Om støbning produkter fremstilling, materialer varierer fra aluminiumstøbning \ zink støbning og så videre. Vi har et professionelt og meget effektivt team til at støtte linjen arbejder og alt, hvad vi kan gøre ifølge din idé og prøver, der er gode på OEM og ODM. Endvidere: vi har et uafhængigt QC team til at udføre streng inspektion på indkommende materiale Lagerhuset. Alt i alt søger vi en høj kundes tilfredshed. Og Junli er meget glad for, at du kommer og laver en ny historie om samarbejde.

Se mere

NYHEDER

Fejl og løsninger på gate låse Producenter Kina

Portlåse Producenter Kina er en enhed, der bruges til at låse døren for at forhindre andre i at åbne døren, som navnet antyder. Der er mange klassificeringer af gate låse Producenter Kina, og kravene til gate låse Producenter Kina er forskellige ved forskellige lejligheder. Almindelige husstande bruger generelt anti-tyveri gate låse Producenter Kina, som er høj sikkerhed og relativt billig.

2021-10-29 Se mere

Løsningen på fingeraftryksslåsfejl

Fingeraftrykslås, som et stilfuldt smart produkt, er praktisk og sikkert. Men hvis det anvendes i lang tid eller misbrugt, vil nogle mindre fejl uundgåeligt forekomme. Nogle gange kan disse fejl være mindre problemer.

2021-06-28 Se mere

En kortfattet introduktion til de relevante viden om lav pris låse producenter

Indsæt først nøglen til at skrue låskernen af og fjerne låsen fra den U-formede krog.

2021-11-15 Se mere

Højdeindstillingen for lav pris fordør håndtag i hoveddøret

Vi bør overveje, om der er børn i familien, og om børnene kan nå den lave pris fordør håndtag, når de er alene hjemme. Det er ubelejligt for ham at bruge den. Det er også et vigtigere spørgsmål. Hvis højden på Low Pris hoveddør håndtag er Hvis indstillingen er for høj for et barn at nå, Han må træde på en stol for at komme derhen. Det er et spørgsmål om større sikkerhedsrisici. Hvis du virkelig er bange for, at det vil være ubelejligt at renovere i fremtiden, du kan overveje at indstille en højdeindstilling, der er omkring 100mm lavere end den passende højdeindstilling for familiemedlemmer. Når alt kommer til alt, vil børn vokse op, så du behøver ikke at sætte det for lavt.

2022-01-06 Se mere

Flere muligheder og løsninger til anti-tyveri dørlås ikke åbning

Da sikkerhedsknappen inde i døren er løs, bruges for meget kraft ved lukning af døren, og sikkerhedsbulten rystes ned. Låscylinderen kan drejes med den originale nøgle, men døren kan ikke åbnes

2021-05-27 Se mere

Fordør håndtag fra Kina producent introducerer relevant viden om dørhåndtage

Dørhåndtaget er et uundværligt og uundværligt dørtilbehør. Det har både dekorative og funktionelle egenskaber. Under normale omstændigheder behøver dørhåndtag ikke købes separat, fordi døre, der sælges på markedet, vil være udstyret med dørhåndtag. men brugen af dørhåndtag er meget høj, og det er let at falde af og male af.

2021-11-23 Se mere

Dørlåsen var ved et uheld låst, hvad skal jeg gøre?

I livet er det uundgåeligt, at nogle ulykker vil få dørlåsen til at blive lukket voldsomt. såsom at blive lukket af en pludselig vindstød osv. Disse voldelige dørlukninger vil sandsynligvis få hornlåsen til let at løse krogen og funktionsfejl. eller døren er forvrænget eller låst. Tungefastgørelsesskruen er løs og fremspringende, osv., hvilket får dørlåsen til at blokere dørkarmen og kan ikke åbnes. Hvad skal jeg gøre, hvis dørlåsen ikke kan åbnes? Redaktøren minder dig om først at forstå hvad der forårsager dørlåsen til ikke at åbne.

2021-05-27 Se mere

Sådan fjerner du håndtaget dørlås

Håndtaget på dørlåsen er et dørhåndtag. Fremstillingsprocessen er relativt enkel og omkostningerne er lave. Dørlåsen er en type lås, der er relativt let at adskille i øjnene på eksperter. Det er derfor ikke vanskeligt for almindelige mennesker at afmontere dørlåsen. Så længe du har en skruetrækker, tilføje de rigtige trin. Hvordan fjernes dørlåsen?

2021-05-27 Se mere

Se mere