Πληροφορίες για τη

Zhongshan προϊόντα μέταλλων junli co, Ως εργοστάσιο μακράς εμπειρίας στην κατασκευή έξυπνου κλειδαριά .. Ο οποίος ήταν πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει την αλλαγή και βελτιωτική ανάγκη του πελάτη τα τελευταία περισσότερα από 20 χρόνια.Junli έχουν κάνει τα προϊόντα γραμμές όχι μόνο σε τελειωμένες γραμμές προϊόντων του ζάντα κλειδαριές\mortise κλειδαριές \smart κλειδαριές πόρτας.. αλλά και σε χύτευση προϊόντων που κατασκευάζουν γραμμές ρίψεων επενδύσεων \die χύτευση \επάγγελμα επεξεργασία \ σφραγίδα και CNC κατεργασία. Σχετικά με τις τελειωμένες γραμμές προϊόντων, είμαστε ισχυροί στο σχεδιασμό \ κατασκευαστικών\ware housing και επίσης επιθεώρηση ποιότητας. Επικεντρώνοντας στις έξυπνες κλειδαριές πόρτας, που μπορεί να ανοίξει με τα αποτυπώματα \ passwords\id cards\ οπτική κάμερα., παρέχει τις λειτουργίες με bluetooth \ wifi και ούτω καθεξής. Είμαστε δεσμευμένοι για την ανάπτυξη έξυπνου διαβίωσης με την παροχή πιο απλών κλειδαριών πόρτας σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει για το σπίτι με ξενοδοχείο \αέρα Στην περίπτωση αυτή. Επιπλέον, έχουμε εμπειρία τόσο σε OEM και ODM σε αυτή τη γραμμή παραγωγής. Σχετικά με την κατασκευή προϊόντων χύτευσης, τα υλικά ποικίλλουν από χύτευση αλουμινίου φύτευσης ψευδαργύρου και ούτω καθεξής. Έχουμε μια επαγγελματική και εξαιρετικά αποδοτική ομάδα για να υποστηρίξει τη γραμμή εργασίας και όλα όσα μπορούμε να κάνουμε σύμφωνα με την ιδέα σας και τα δείγματα που είναι καλή σε OEM και ODM. Επιπλέον, έχουμε μια ανεξάρτητη ομάδα QC για να διενεργήσει αυστηρή επιθεώρηση στο εισερχόμενο υλικό \ εργασίες-in-progress\ τελειωμένα προϊόντα \ Αποθήκη. Συνολικά, αναζητούμε την ικανοποίηση ενός πελάτη. Και η Τζούνλι είναι ευχαριστημένη να έρθεις και να φτιάξεις μια νέα ιστορία συνεργασίας.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της καλής τιμής και ποιότητας κλειδαριά δακτυλικά αποτυπώματα

Τα συνηθισμένα κλειδιά είναι εύκολο να αντιγραφούν και να χαθούν, και η ασφάλεια δεν είναι υψηλή. Τα δακτυλικά αποτυπώματα που καταγράφονται από την καλή τιμή και την ποιότητα κλειδαριά των δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι μοναδικά και δεν είναι εύκολο να αντιγραφούν, και οι επιδόσεις ασφαλείας είναι πολύ υψηλές.


Πώς να επιλέξετε το σωστό χειρολαβή της Κίνας

Κοιτάξτε την εμφάνιση της Κίνας χειρολαβής για το σπίτι. Το χρώμα της λαβής της πόρτας και αν η προστατευτική ταινία είναι λαμπερή, παρατηρήστε αν η λαβή της πόρτας έχει προστατευτικό φιλμ, εάν υπάρχουν γρατσουνιές στην εμφάνιση, κ.λπ.


Διάφορες δυνατότητες και λύσεις για την κλειδαριά κατά της κλοπής πόρτας που δεν ανοίγει

Επειδή το κουμπί ασφαλείας μέσα στην πόρτα είναι χαλαρό, πάρα πολύ δύναμη χρησιμοποιείται όταν κλείνει την πόρτα, και η βίδα ασφαλείας κλονίζεται. Ο κύλινδρος κλειδαριών μπορεί να γυρίσει με το αρχικό κλειδί, αλλά η πόρτα δεν μπορεί να ανοίξει


What are the main points of choosing the China mortise lock suppliers

Το πρώτο πράγμα είναι να εξετάσουμε τα προσόντα των προμηθευτών κλειδαριών της Κίνας, αν υπάρχει άδεια επιχείρησης, Πιστοποιητικό εγγραφής εμπορικού σήματος, ή κάποια τιμητικά πιστοποιητικά.


Η μέθοδος εγκατάστασης που η μπροστινή λαβή από τον κατασκευαστή της Κίνας

Είτε πρόκειται για το εσωτερικό χειρολαβό της μπροστινής πόρτας από τον κατασκευαστή της Κίνας ή το εξωτερικό χειρολαβό της πόρτας από τον κατασκευαστή της Κίνας, Όταν πέσει, όλη η κλειδαριά της πόρτας πρέπει να αποσυναρμολογηθεί και στη συνέχεια να εγκατασταθεί.


Μια σύντομη εισαγωγή στα βασικά των tttlock smart κλειδαριές από την Κίνα κατασκευαστή

Tttlock smart κλειδαριές από τον κατασκευαστή της Κίνας περιλαμβάνουν μια πλάκα τοποθέτησης για την εγκατάσταση του συναρμολόγησης αισθητήρων, περιστρεφόμενο άξονα που είναι περιστρεφόμενα συνδεδεμένο με την πλάκα τοποθέτησης και χρησιμοποιείται για την κίνηση της κλειδαριάς για να περιστραφεί, όριο δίσκος που ορίζεται στον περιστρεφόμενο άξονα, Και ένα όριο δίσκο που ορίζεται στο όριο δίσκο και χρησιμοποιείται για να συνδεθεί με την κλειδαριά. Το κομμάτι ανίχνευσης θέσης ταιριάζει με το συγκρότημα αισθητήρων και την πλάκα σύνδεσης που συνδέεται με τον περιστρεφόμενο άξονα.


Πώς να αντιμετωπίσετε με χαμηλή τιμή χειρολαβή πόρτας που δεν ανακατεύει

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κλειδί για να ανοίξετε την πόρτα πρώτα, γιατί αν ο εσωτερικός κύλινδρος κλειδαριάς είναι στριμωγμένος και κολλημένος, δεν θα ανακατευτεί. Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να προσθέσετε κάποια βρώσιμο λάδι ή μολύβι σκόνη στον κύλινδρο κλειδαριών για να λιπαθεί και να το αποκαταστήσει.


Tttlock smart κλειδαριές από τον κατασκευαστή της Κίνας εισάγει τις μικρές γνώσεις των έξυπνων κλειδαριών.

Η νέα έξυπνη κλειδαριά περιλαμβάνει ένα πιάτο υποστήριξης, μια κοιλότητα που παρέχεται στο πιάτο υποστήριξης, μια γλώσσα κλειδαριά τοποθετημένη στην κοιλότητα και το κάτω μέρος της οποίας κινείται μέσω της πλάκας στήριξης και περιλαμβάνει επίσης κινητήρα, μια ράβδος πίεσης, και μια ελατήρια, και το διαμήκη τμήμα της κλειδαριάς γλώσσας είναι " T" Το ελατήριο είναι μανίκι στην κλειδαριά γλώσσα, και το ένα άκρο της άνοιξης λειτουργεί στην κορυφή της γλώσσας κλειδαριάς.


Δείτε περισσότερα