Πληροφορίες για τη

Zhongshan προϊόντα μέταλλων junli co, Ως εργοστάσιο μακράς εμπειρίας στην κατασκευή έξυπνου κλειδαριά .. Ο οποίος ήταν πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει την αλλαγή και βελτιωτική ανάγκη του πελάτη τα τελευταία περισσότερα από 20 χρόνια.Junli έχουν κάνει τα προϊόντα γραμμές όχι μόνο σε τελειωμένες γραμμές προϊόντων του ζάντα κλειδαριές\mortise κλειδαριές \smart κλειδαριές πόρτας.. αλλά και σε χύτευση προϊόντων που κατασκευάζουν γραμμές ρίψεων επενδύσεων \die χύτευση \επάγγελμα επεξεργασία \ σφραγίδα και CNC κατεργασία. Σχετικά με τις τελειωμένες γραμμές προϊόντων, είμαστε ισχυροί στο σχεδιασμό \ κατασκευαστικών\ware housing και επίσης επιθεώρηση ποιότητας. Επικεντρώνοντας στις έξυπνες κλειδαριές πόρτας, που μπορεί να ανοίξει με τα αποτυπώματα \ passwords\id cards\ οπτική κάμερα., παρέχει τις λειτουργίες με bluetooth \ wifi και ούτω καθεξής. Είμαστε δεσμευμένοι για την ανάπτυξη έξυπνου διαβίωσης με την παροχή πιο απλών κλειδαριών πόρτας σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει για το σπίτι με ξενοδοχείο \αέρα Στην περίπτωση αυτή. Επιπλέον, έχουμε εμπειρία τόσο σε OEM και ODM σε αυτή τη γραμμή παραγωγής. Σχετικά με την κατασκευή προϊόντων χύτευσης, τα υλικά ποικίλλουν από χύτευση αλουμινίου φύτευσης ψευδαργύρου και ούτω καθεξής. Έχουμε μια επαγγελματική και εξαιρετικά αποδοτική ομάδα για να υποστηρίξει τη γραμμή εργασίας και όλα όσα μπορούμε να κάνουμε σύμφωνα με την ιδέα σας και τα δείγματα που είναι καλή σε OEM και ODM. Επιπλέον, έχουμε μια ανεξάρτητη ομάδα QC για να διενεργήσει αυστηρή επιθεώρηση στο εισερχόμενο υλικό \ εργασίες-in-progress\ τελειωμένα προϊόντα \ Αποθήκη. Συνολικά, αναζητούμε την ικανοποίηση ενός πελάτη. Και η Τζούνλι είναι ευχαριστημένη να έρθεις και να φτιάξεις μια νέα ιστορία συνεργασίας.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Αποτυχίες και λύσεις των κλειδαριών πύλης Κατασκευαστές

Πύλη κλειδαριές Κατασκευαστές Κίνα είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να κλειδώσει την πόρτα για να εμποδίσει άλλους από το να ανοίξει την πόρτα όπως προτείνει το όνομα. Υπάρχουν πολλές ταξινομήσεις των κλειδαριών πύλη Κατασκευαστές Κίνα, και οι απαιτήσεις για κλειδαριές πύλης Οι κατασκευαστές Κίνα είναι διαφορετικές σε διάφορες περιπτώσεις. Τα συνηθισμένα νοικοκυριά χρησιμοποιούν κλειδαριές κατά της κλοπής Κατασκευαστές Κίνα, η οποία είναι υψηλή ασφάλεια και σχετικά φθηνή.


Μια σύντομη εισαγωγή στις σχετικές γνώσεις των κατασκευαστών χαμηλής τιμής κλειδαριά

Πρώτα εισάγετε το πλήκτρο για να ξεβιδώσετε τον πυρήνα κλειδαριάς και να αφαιρέσετε το σώμα κλειδαριάς από το αγκίστρι σε σχήμα U.


Διάφορες δυνατότητες και λύσεις για την κλειδαριά κατά της κλοπής πόρτας που δεν ανοίγει

Επειδή το κουμπί ασφαλείας μέσα στην πόρτα είναι χαλαρό, πάρα πολύ δύναμη χρησιμοποιείται όταν κλείνει την πόρτα, και η βίδα ασφαλείας κλονίζεται. Ο κύλινδρος κλειδαριών μπορεί να γυρίσει με το αρχικό κλειδί, αλλά η πόρτα δεν μπορεί να ανοίξει


Λειτουργία μπροστινή πόρτα από τον κατασκευαστή της Κίνας εισάγει τις σχετικές γνώσεις των λαβών της πόρτας

Η λαβή της πόρτας είναι ένα απαραίτητο και απαραίτητο αξεσουάρ της πόρτας. Έχει τόσο διακοσμητικές όσο και λειτουργικές ιδιότητες. Υπό κανονικές συνθήκες, οι χειρολαβές θύρας δεν χρειάζεται να αγοράζονται χωριστά, διότι οι πόρτες που πωλούνται στην αγορά θα είναι εξοπλισμένες με χειρολαβές πόρτας, αλλά ο ρυθμός χρήσης των λαβών της πόρτας είναι πολύ υψηλός, και είναι εύκολο να πέσει και να βάψει.


Η κλειδαριά ήταν κατά λάθος κλειδωμένη, τι να κάνω;

Στη ζωή, είναι αναπόφευκτο ότι κάποια ατυχήματα θα προκαλέσουν την κλειδαριά βίαια, όπως να κλείνει από ξαφνική ριπή ανέμου, κλπ. Αυτά τα βίαια ή η πόρτα είναι παραμορφωμένη ή κλειδωμένη. Η βίδα στερέωσης της γλώσσας είναι χαλαρή και προεξέχοντας, κλπ., που προκαλεί την κλειδαριά της πόρτας να μπλοκάρει το πλαίσιο της πόρτας και δεν μπορεί να ανοιχτεί. Τι πρέπει να κάνω αν η κλειδαριά της πόρτας δεν μπορεί να ανοίξει; Ο εκδότης σας υπενθυμίζει να καταλάβετε πρώτα τι προκαλεί την κλειδαριά της πόρτας να αποτύχει να ανοίξει.


Πώς να αφαιρέσετε την κλειδαριά της πόρτας

Η λαβή της κλειδαριάς είναι λαβή της πόρτας. Η διαδικασία παραγωγής είναι σχετικά απλή και το κόστος είναι χαμηλό. Η κλειδαριά της λαβής είναι ένας τύπος κλειδαριάς που είναι σχετικά εύκολο να αποσυναρμολογηθεί στα μάτια των εμπειρογνωμόνων. Έτσι δεν είναι δύσκολο για τους απλούς ανθρώπους να αποσυναρμολογήσουν την κλειδαριά της πόρτας. Όσο έχετε κατσαβίδι, προσθέστε τα σωστά βήματα. Πώς να αφαιρέσετε την κλειδαριά της λαβής;


Δακτυλικό αποτύπωμα ZigBee εισαγωγή κλειδαριών: μηχανική τεχνολογία σχετιζόμενη με τη γνώση της κλειδαριάς δακτυλικών αποτυπωμάτων!

Ο λογικός σχεδιασμός των εμπρός και πίσω πλακών, δηλαδή η εμφάνιση, είναι ένα σημάδι που διαφέρει σημαντικά από τα παρόμοια προϊόντα. Το πιο σημαντικό, η εσωτερική διάταξη δομής καθορίζει άμεσα τη σταθερότητα και τη λειτουργία του προϊόντος. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει πολλαπλούς συνδέσμους, όπως σχεδιασμός, μούχλα κατασκευής, και επεξεργασία επιφανείας. Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές με περισσότερα στυλ, σχετικά μιλώντας, έχουν ισχυρότερη ανάπτυξη και ικανότητες σχεδιασμού και καλύτερη σταθερότητα.


Τι πρέπει να κάνω αν η κλειδαριά της πόρτας δεν ανοίγει ομαλά; Τι το προκαλεί;

Οι κλειδαριές της πόρτας χρησιμοποιούνται ευρέως και μπορεί να δει κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν πολλά επίπεδα αντι-κλειδα πόρτες, δηλαδή, επίπεδο κατά της κλοπής. Το παρακάτω είναι ένας πίνακας σύγκρισης των τεχνικών δεικτών κατά της κλοπής των κλειδαριών. Σύμφωνα με αυτόν τον πίνακα σύγκρισης, μπορούμε να καταλάβουμε την απόδοση ασφαλείας των δικών μας κλειδαριών.


Δείτε περισσότερα