TIETOJA

Zhongshan junli metallituotteet, Pitkän kokemuksena tehtaalla valmistuksessa älykkäiden lukkojen valmistuksessa. .. Joka on aina ollut halukas huolehtimaan asiakkaan muuttuvasta ja parantavasta tarpeesta yli 20 vuoden aikana. Junli on valmistaa tuotteiden linjoja ei vain lopputuotelinjoja vante lukot \mortise ovi lukot \smart ovi lukot.. mutta myös valu tuotteita tekemällä linjoja investointi valu \die valu \ molding prosess \ leimaaminen ja CNC koneistus. Tietoa lopputuotteiden linjojen, olemme vahva suunnittelussa \ valmistus \varaasunto ja myös laadun tarkastus. Keskittymällä älyoven lukot, jotka voivat avata sormenjälkiä \ salasanat\id cards\ visuaalinen kamera.., tarjota toiminnot Bluetooth \ wifi ja niin edelleen. Olemme sitoutuneet kehittämään älykästä elämää tarjoamalla yksinkertaisempi ovi lukot turvajärjestelmä, joka sopii kotiin käyttäen \ hotelli \ ilmaa Asunto ja niin edelleen. Lisäksi olemme kokeneet sekä OEM ja ODM tällä tuotantolinjalla. Tietoa valu tuotteiden valmistus, materiaalit vaihtelevat alumiini valuun \ sinkki valuun ja niin edelleen. Meillä on ammatillinen ja erittäin tehokas tiimi tukemaan linja työskentelyä ja kaikki voimme tehdä mukaan sinun ideasi ja näytteitä, jotka hyvä OEM ja ODM. Lisäksi: meillä on riippumaton QC-tiimi, joka suorittaa tiukka tarkastus saapuvan materiaalin \ työskentely-in-progress\valmis tuotteet\ Varasto. Kaiken kaikkiaan etsimme erittäin asiakkaan tyytyväisyyttä. Ja Junli on ilo, että tulet tekemään uuden yhteistoiminnan historian.

Katso lisää

UUTISET

Mitkä ovat ominaisuudet hyvä hinta ja laatu sormenjälki oven lukossa

Tavallisia avaimia on helppo kopioida ja menettää, eikä turvallisuus ole korkea. Sormenjäljet, jotka tallennetaan hyvän hinnan ja laadukkaan oven lukkoon, ovat ainutlaatuisia eikä niitä ole helppoa jäljittää. Turvallisuus on hyvin korkea.

2022-12-06 Katso lisää

Miten valita Oikea etuoven ulkopuolelle talon

Katso ulkonäkö Kiinan etuoven kahvasta talolle. Ovenkahvan väri ja onko suojakalvo kiiltävä, havaitse, onko oven kahvassa suojakalvo, onko ulkonäössä naarmuja jne.

2023-01-12 Katso lisää

Useita mahdollisuuksia ja ratkaisuja varkauden oven lukko ei avaa

Koska oven sisällä oleva turvallisuusnappi on löysällä, oven sulkemisessa käytetään liikaa voimaa. ja turvapultti ravistetaan alas. Lukkosylinteriä voidaan kääntää alkuperäisellä avaimella, mutta ovea ei voi avata

2021-05-27 Katso lisää

Mitkä ovat tärkeimmät kohdat valita Kiinan pata lukko toimittajat

Ensinnäkin on tarkasteltava Kiinan lukkojen toimittajien pätevyyttä. Tavaramerkkien rekisteröintitodistus, tai joitakin kunniatodistuksia.

2023-01-30 Katso lisää

Asennusmenetelmä, jonka etuoven kahva Kiinan valmistajan on pudottu

Oli kyseessä Kiinan valmistajan sisäinen etuovekahva tai Kiinan valmistajan ulkoinen oven kahva, Kun se putoaa, koko oven lukko on purettava ja asennettava.

2021-12-27 Katso lisää

Lyhyt esittely perusteet ttlock smart lukot Kiinan valmistaja

Tttlock smart lukot Kiinan valmistaja sisältää asennuslevy asentaa anturin kokoonpano, pyörivä akseli, joka on pyörivästi kytketty kiinnityslevyyn ja jota käytetään pyörimiseen, pyörivän akselin rajalevy, Ja raja-levy asetettu raja-levy ja käytetään yhdistämään lukkoon. Asuntotunnistuskappale vastaa anturin kokoonpanoa ja pyörivään akseliin kytkettyä levyä.

2022-01-14 Katso lisää

Miten käsitellä alhaisen hinnan etuoven kahva, joka ei rebound

Avaimella voit avata oven ensin, koska jos sisäinen lukitus sylinteri on vääntynyt ja jumissa, se ei rebound. Tällä hetkellä, sinun täytyy lisätä joitakin syötävää öljyä tai lyijy jauhetta lukossylinteri voitelua ja palauttaa sen.

2022-01-12 Katso lisää

Tttlock smart lukot Kiinan valmistaja esittelee vähän tietoa älykkäitä lukkoja

Uudessa älylukossa on tukilevy. onteloon asetettu lukko kieli, jonka pohja liikkuu tukilevyn läpi ja joka sisältää myös moottorin, paine sauva, ja jousi, ja pitkittäisosa lukko kielen on " T" Kevät on hihassa lukkokielellä, ja kevään toinen päähän toimii lukkokielen päällä.

2022-02-02 Katso lisää

Katso lisää