TIETOJA

Zhongshan junli metallituotteet, Pitkän kokemuksena tehtaalla valmistuksessa älykkäiden lukkojen valmistuksessa. .. Joka on aina ollut halukas huolehtimaan asiakkaan muuttuvasta ja parantavasta tarpeesta yli 20 vuoden aikana. Junli on valmistaa tuotteiden linjoja ei vain lopputuotelinjoja vante lukot \mortise ovi lukot \smart ovi lukot.. mutta myös valu tuotteita tekemällä linjoja investointi valu \die valu \ molding prosess \ leimaaminen ja CNC koneistus. Tietoa lopputuotteiden linjojen, olemme vahva suunnittelussa \ valmistus \varaasunto ja myös laadun tarkastus. Keskittymällä älyoven lukot, jotka voivat avata sormenjälkiä \ salasanat\id cards\ visuaalinen kamera.., tarjota toiminnot Bluetooth \ wifi ja niin edelleen. Olemme sitoutuneet kehittämään älykästä elämää tarjoamalla yksinkertaisempi ovi lukot turvajärjestelmä, joka sopii kotiin käyttäen \ hotelli \ ilmaa Asunto ja niin edelleen. Lisäksi olemme kokeneet sekä OEM ja ODM tällä tuotantolinjalla. Tietoa valu tuotteiden valmistus, materiaalit vaihtelevat alumiini valuun \ sinkki valuun ja niin edelleen. Meillä on ammatillinen ja erittäin tehokas tiimi tukemaan linja työskentelyä ja kaikki voimme tehdä mukaan sinun ideasi ja näytteitä, jotka hyvä OEM ja ODM. Lisäksi: meillä on riippumaton QC-tiimi, joka suorittaa tiukka tarkastus saapuvan materiaalin \ työskentely-in-progress\valmis tuotteet\ Varasto. Kaiken kaikkiaan etsimme erittäin asiakkaan tyytyväisyyttä. Ja Junli on ilo, että tulet tekemään uuden yhteistoiminnan historian.

Katso lisää

UUTISET

Vika ja ratkaisut portin lukot valmistajat Kiinan

Portin lukot Valmistajat Kiina on laite, jolla oven lukitseminen estää muita avaamasta ovea, kuten nimi viittaa. On olemassa monia luokituksia portin lukot Valmistajat Kiina, ja vaatimukset portin lukot Valmistajat Kiina ovat erilaisia eri tilanteissa. Tavalliset kotitaloudet käyttävät yleensä varkaudenvastaisten porttien lukkoja valmistajat Kiina, joka on korkea turvallisuus ja suhteellisen halpa.

2021-10-29 Katso lisää

Lyhyt johdatus matala hinta lukkojen valmistajien asiaankuuluviin tietoihin

Laita ensin avaimen avaamiseen lukitusydin irrotettavaksi ja poista lukkokorin U-muotoisesta koukusta.

2021-11-15 Katso lisää

Useita mahdollisuuksia ja ratkaisuja varkauden oven lukko ei avaa

Koska oven sisällä oleva turvallisuusnappi on löysällä, oven sulkemisessa käytetään liikaa voimaa. ja turvapultti ravistetaan alas. Lukkosylinteriä voidaan kääntää alkuperäisellä avaimella, mutta ovea ei voi avata

2021-05-27 Katso lisää

Etuoven kahva kiinan valmistaja esittelee asiaankuuluvat tiedot oven kahvat

Ovenkahva on välttämätön ja välttämätön oven lisävaruste. Sillä on sekä koriste- että toiminnalliset ominaisuudet. Tavanomaisissa olosuhteissa ovenkahvoja ei tarvitse ostaa erikseen, koska markkinoilla myydyt ovet on varustettu ovenkahvoilla. mutta oven kahvojen käyttö on hyvin korkea, ja se on helppo pudota ja maalata pois.

2021-11-23 Katso lisää

Ovi lukko oli vahingossa lukossa. Mitä minun pitäisi tehdä?

Elämässä on väistämätöntä, että jotkin onnettomuudet aiheuttavat oven lukon väkivaltaisen sulkemisen. kuten äkillinen tuulenpuuski jne. Nämä väkivaltaiset oven sulkemiset todennäköisesti aiheuttavat torven lukko kielen helposti irrottelemaan ja toimintahäiriöitä. tai ovi on vääristynyt tai lukittu. Kielen kiinnitysruuvi on löysä ja ulkoneva, jne., mikä saa oven lukon tukkimaan ovenkarmia eikä sitä voi avata. Mitä teen, jos ovilukkoa ei voi avata? Toimittaja muistuttaa sinua ensin ymmärtämään, mikä saa oven lukon epäonnistumaan.

2021-05-27 Katso lisää

Oven lukon poistaminen

Oven lukon kahva on oven kahva. Valmistusprosessi on suhteellisen yksinkertainen ja kustannukset ovat alhaiset. Kahvan oven lukko on tyyppinen lukko, joka on suhteellisen helppo purkaa asiantuntijoiden silmissä. Tavallisten ihmisten ei siis ole vaikea purkaa oven lukkoa. Niin kauan kuin sinulla on ruuvimeisseli, lisää oikeat askeleet. Miten oven lukko poistetaan?

2021-05-27 Katso lisää

Sormenjälki ZigBee lukkojen esittely: mekaaninen teknologia liittyvä tietämys sormenjälkilukon!

Etu- ja takapaneelien kohtuullinen suunnittelu eli ulkonäkö on merkittävästi erilainen kuin samankaltaiset tuotteet. Vielä tärkeämpää on, että sisäinen rakenne määrittää suoraan tuotteen vakauden ja toiminnan. Tähän prosessiin liittyy useita linkkejä, kuten suunnittelu, homeen valmistus ja pintakäsittely. Siksi valmistajilla, joilla on enemmän tyyliä, suhteellisesti, on vahvempi kehitys- ja suunnittelukyvyt ja parempi vakaus.

2021-08-31 Katso lisää

Mitä minun pitäisi tehdä, jos ovilukko ei avaudu tasaisesti? Mikä sen aiheuttaa?

Ovilukkoja käytetään laajalti ja voidaan nähdä joka päivä, mutta on olemassa monia tasoja anti-varkaus oven lukkoja, eli, Varkauden estotaso. Seuraavassa on vertailutaulukko varkauden estäjien teknisistä indikaattoreista. Tämän vertailupöydän mukaan ymmärrämme omien oven tason lukkojemme turvallisuuden.

2021-05-27 Katso lisää

Katso lisää