O NAMA

Članak 1. Kao dugo iskustvo tvornica u proizvodnji \smart zaključavanje \die lijevanje \ stampping . .. Koji je uvijek bio spreman zadovoljiti potrošačevu promjenu i poboljšanju potrebe u proteklih više od 20 godina. Junli su izrađivanje proizvoda linije ne samo u završenim proizvod linijama ruba brave \mortise vrata brave \smart vrata brave.. ali i u lijevanju proizvoda izrađujući linije investicije lijevanje \die lijevanje \molding procesiranje \ stampping i CNC obrađivanje. O završnim proizvodnim linijama, mi smo jaki u dizajniranju \proizvodnja\ware housing i također kvalitetne inspekcije. Fokusirajući se na pametna vrata brave, koje se mogu otvoriti uz otiske prstiju \ lozinke\id karte\vizualna kamera.., pružati funkcije s bluetooth \ wifi i tako dalje. Mi smo posvećeni razvoju pametnog života pružajući jednostavniji sustav zaključavanja vrata sigurnosti koji odgovaraju za kuću pomoću \hotel \ zraka Stan i tako dalje. Osim toga, iskusni smo i u OEM-u i ODM-u na ovoj proizvodnoj liniji. O izradi lijevanje proizvoda, materijali variraju od aluminijskog lijeva \ cink lijeva i tako dalje. Imamo profesionalni i visoko učinkovit tim koji podržava liniju rad i sve što možemo napraviti prema vašoj ideji i uzorcima koji su dobri u OEM i ODM-u. Nadalje, Imamo nezavisni QC tim koji će provoditi strogu inspekciju na dolazni materijal \ Radi-u-progress\ završeni proizvodi\ Skladište. Sve u svemu, tražimo zadovoljstvo mušterije. I Junli je vrlo zadovoljstvo da dođeš i napraviš novu istoriju saradnje.

vidi više

VIJESTI

Koje su značajke dobre cijene i kvalitetne zaključavanje otiska prsta vrata

Obični ključevi se lako kopira i izgubi, a sigurnost nije visoka. Otisci prstiju zabilježeni dobrim i kvalitetnim zaključavanjem vrata otisaka prstiju su jedinstveni i nije lako kopirati, i bezbednost je vrlo visoka.

2022-12-06 vidi više

Kako izabrati pravo Kina prednja vrata ručkom za kuća

Pogledajte izgled kineskih ulaznih vrata za kuæu. Boja drške vrata i da li je zaštitni film sjajan, promatrajte da li drška vrata ima zaštitni film, da li postoje ogrebotine na izgledu itd.

2023-01-12 vidi više

Nekoliko mogućnosti i rješenja

Budući da je dugme za sigurnost unutar vrata labav, previše sile koristi se pri zatvaranju vrata, i sigurnosni vijak se protrese. Cilindar za bravu se može okrenuti originalnim ključem, ali vrata se ne mogu otvoriti.

2021-05-27 vidi više

Koje su glavne točke odabira Kineske brave dobavljača zaključača

Prva stvar je da pogledamo kvalifikacije dobavljača kineskih brava, da li postoji poslovna dozvola, Potvrda za registraciju zaštitnog znaka, ili neke počasne potvrde.

2023-01-30 vidi više

Metoda instalacije koju je ulazna ručka od kineskih proizvođača ispala.

Bilo da se radi o unutarnjim ulaznim ulaznim vratima od Kineske proizvođače ili vanjski ulazni ručkom od kineske proizvođače, Kada otpadne, cela vrata mora biti rastavljena i instalirana.

2021-12-27 vidi više

Kratak uvod u osnove tttlock pametne brave od kineskog proizvođača

Tttlock pametne brave od kineskog proizvođača uključuju montiranje ploče za instalaciju senzora, s vrtljivim otvorom koji je vrtljivo spojen na ploču za montiranje i koji se koristi za pokretanje ključava za rotiranje, s masenim udjelom, I limit disk postavljen na limit disk i koristi se za povezivanje s bravom. Dio za detekciju položaja se poklapa sa senzorom i spojnom pločom povezanom s rotirajućem otvorom.

2022-01-14 vidi više

Kako se nositi s niskim cijenama ulazna vrata ručkom koji se ne oporavi

Možete koristiti ključem da prvo otvorite vrata, jer ako je unutarnji cilindar zaključan i zaglavljen, neće se oporaviti. U ovom trenutku, trebate dodati neko jestivo ulje ili olovni prah u cilindar za bravu da ga podmazite i obnovite.

2022-01-12 vidi više

Tttlock pametne brave od kineskog proizvođača predstavlja malo znanja o pametnim bravama

Nova pametna brava uključuje podršku ploču, šupljinu na podršku pločice, Zaključavanje u šupljini i podnožje koje se kreće kroz podršku, a uključuje i motor, pritisak, i opruga, a uzdužni dio zaključavanje jezika je " T" Proljeće je rukav na bravu jezik, a jedan kraj proljeća djeluje na vrhu zaključavanje jezika.

2022-02-02 vidi više

vidi više