RóLUNK

Zhongshan junli metal products co.,ltd, mint egy hosszú tapasztalat gyár gyártása \ intelligens zár készítése \ die casting \ bélyegzés.... Aki mindig hajlandó volt kielégíteni az ügyfél változó és javuló igényeit az elmúlt több mint 20 évben. junli már, hogy a termékek vonalak nem csak a késztermék vonalak felni zárak \ mortiz ajtó zárak \ intelligens ajtó zárak .. hanem az öntés termékek készítése vonalak befektetési öntés \ die casting \ öntés feldolgozás \ bélyegzés és cnc megmunkálás. A késztermék vonalak, mi erős tervezés \ gyártás \ raktározás és minőség ellenőrzés. Összpontosítva az intelligens ajtózárak, amely megnyithatja az ujjlenyomatok \ jelszavak \ id kártyák \ vizuális kamera .., a funkciók bluetooth \ wifi és így tovább. Elkötelezett vagyunk az intelligens életmód fejlesztésében az egyszerűbb ajtózárak biztonsági rendszer, amely megfelel az otthoni használatra \ hotel \ airbnb & apartman és így tovább. sőt, mi tapasztalt mind oem és odm ezen a gyártósoron. az öntvény termékek készítése, anyagok eltérnek alumínium öntés \ cink öntés és így tovább. Van egy professzionális és rendkívül hatékony csapat, hogy támogassa a vonal munka és minden, amit tehet szerint az ötlet és a minták, amelyek jó oem és odm. Továbbá, van egy független qc csapat, hogy végezzen szigorú ellenőrzést a bejövő anyag \ working-in-progress \ kész termékek \ véletlen raktár. mindent összevetve, keresünk egy magas ügyfél elégedettségét. Junli pedig nagyon kérem, hogy jöjjön el, hogy új együttműködési történetet készítsen.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Meghibásodások és megoldások kapuzárak gyártók kína

Kapu zárak gyártók kína egy eszköz, hogy zárja az ajtót, hogy megakadályozza, hogy mások kinyitják az ajtót, mint a név sugallja. Számos besorolása van a kapu zárak gyártóinak kínában, és a követelmények a kapu zárak gyártóinak kínában különböző alkalmakkor különböznek. A hétköznapi háztartások általában az anti-theft kapu zárak gyártóit használják kínában, ami nagy a biztonság és viszonylag olcsó.

2021-10-29 mutass többet

Egy rövid bevezetés a megfelelő ismeretekhez az alacsony ár mortiz zár gyártók

Először helyezze be a kulcsot, hogy csavarja ki a zár magját, és távolítsa el a zár testét az u alakú horgot.

2021-11-15 mutass többet

Több lehetőség és megoldás a lopás elleni ajtózár nem nyitás

Mivel az ajtó belsejében a biztonsági csavar gomb laza, az ajtó bezárásakor túl sok erőt használnak, és a biztonsági csavart lenyomják. A zárhenger az eredeti kulccsal fordítható, de az ajtót nem lehet kinyitni

2021-05-27 mutass többet

Bejárati ajtó handleset a kínai gyártó bemutatja a megfelelő tudás ajtó fogantyúk

Az ajtófogantyú nélkülözhetetlen és nélkülözhetetlen ajtótartozék. Dekoratív és funkcionális tulajdonságokkal is rendelkezik. Normális körülmények között, ajtófogantyúk nem kell vásárolni külön-külön, mert a piacon értékesített ajtók lesznek felszerelve ajtófogantyúk, de a használat aránya ajtófogantyúk nagyon magas, és könnyen leesik, és lefesteni.

2021-11-23 mutass többet

Az ajtózárat véletlenül zárták, mit kell tennem?

Az életben elkerülhetetlen, hogy egyes balesetek miatt az ajtózárat erőszakosan lezárják, például hirtelen széllökéssel zárják, stb. ezek az erőszakos ajtózárások valószínűleg okozzák a kürt zárnyelv könnyen kiakasztható és meghibásodott, vagy az ajtó torz vagy zárva van. A nyelvrögzítő csavar laza és kiugró, stb., ami miatt az ajtózár az ajtókeret megdugja, és nem nyitható meg. Mit tegyek, ha az ajtózárat nem lehet kinyitni? A szerkesztő arra emlékeztet, hogy először megértse, mi okozza az ajtózárat.

2021-05-27 mutass többet

Hogyan lehet eltávolítani a fogantyú ajtó zár

Az ajtózár fogantyúja egy ajtófogantyú. A gyártási folyamat viszonylag egyszerű, és a költségek alacsony. A fogantyú ajtózár egy olyan típusú zár, amely viszonylag könnyen szétszerelhető a szakértők szemében. Tehát nem nehéz a hétköznapi emberek szétszerelni az ajtózárat. Amíg van egy csavarhúzó, add hozzá a helyes lépéseket. Hogyan lehet eltávolítani a fogantyú ajtó zár?

2021-05-27 mutass többet

Ujjlenyomat zigbee zár bevezetés: mechanikai technológia kapcsolódó ismeretek ujjlenyomat zár!

Az elülső és hátsó panelek ésszerű kialakítása, azaz a megjelenés, olyan jel, amely jelentősen eltér a hasonló termékektől. Ennél is fontosabb, hogy a belső szerkezet elrendezése közvetlenül meghatározza a termék stabilitását és funkcióját. Ez a folyamat több kapcsolatot is magában foglal, mint például a tervezés, a penész készítése és a felületkezelés. Ezért a több stílussal rendelkező gyártóknak, viszonylag elmondva, erősebb fejlesztési és tervezési képességekkel és jobb stabilitással rendelkeznek.

2021-08-31 mutass többet

Mit kell tennem, ha az ajtózár nem nyílik zökkenőmentesen? Mi okozza?

Ajtózárak széles körben használják, és lehet látni minden nap, de vannak sok szintű anti-lopás ajtó zárak, azaz a lopás elleni szint. A következő egy összehasonlító táblázat anti-lopás műszaki mutatók anti-lopás ajtó zárak. Ezen összehasonlító táblázat szerint megérthetjük a saját ajtószintű zárainkat.

2021-05-27 mutass többet

mutass többet