RóLUNK

Zhongshan junli metal products co.,ltd, mint egy hosszú tapasztalat gyár gyártása \ intelligens zár készítése \ die casting \ bélyegzés.... Aki mindig hajlandó volt kielégíteni az ügyfél változó és javuló igényeit az elmúlt több mint 20 évben. junli már, hogy a termékek vonalak nem csak a késztermék vonalak felni zárak \ mortiz ajtó zárak \ intelligens ajtó zárak .. hanem az öntés termékek készítése vonalak befektetési öntés \ die casting \ öntés feldolgozás \ bélyegzés és cnc megmunkálás. A késztermék vonalak, mi erős tervezés \ gyártás \ raktározás és minőség ellenőrzés. Összpontosítva az intelligens ajtózárak, amely megnyithatja az ujjlenyomatok \ jelszavak \ id kártyák \ vizuális kamera .., a funkciók bluetooth \ wifi és így tovább. Elkötelezett vagyunk az intelligens életmód fejlesztésében az egyszerűbb ajtózárak biztonsági rendszer, amely megfelel az otthoni használatra \ hotel \ airbnb & apartman és így tovább. sőt, mi tapasztalt mind oem és odm ezen a gyártósoron. az öntvény termékek készítése, anyagok eltérnek alumínium öntés \ cink öntés és így tovább. Van egy professzionális és rendkívül hatékony csapat, hogy támogassa a vonal munka és minden, amit tehet szerint az ötlet és a minták, amelyek jó oem és odm. Továbbá, van egy független qc csapat, hogy végezzen szigorú ellenőrzést a bejövő anyag \ working-in-progress \ kész termékek \ véletlen raktár. mindent összevetve, keresünk egy magas ügyfél elégedettségét. Junli pedig nagyon kérem, hogy jöjjön el, hogy új együttműködési történetet készítsen.

mutass többet

SAJTóSZOBA

A legolcsóbb bejárati ajtó handleset otthoni felhasználók ideális otthoni biztonság

A legolcsóbb bejárati ajtó handleset az otthoni felhasználók számára nem csak egy egyedi stílust ad az otthonában, hanem a nyugalmat és biztonságot is biztosítja a lakókörnyezetben. Függetlenül attól, hogy új házat épít vagy felújít, a kiváló minőségű ajtófogantyúkészlet kiválasztása döntő fontosságú.

2023-05-23 mutass többet

Mik az előnyei a minőségi ujjlenyomat zigbee zár gyártók

Összefoglalva, minőségi ujjlenyomat zigbee zár gyártók váltak ideális partnerek a felhasználók számára, hogy válasszon intelligens ujjlenyomat zárak miatt előnyeit a technológia, a termék minősége, a felhasználói tapasztalat, és az ügyfélszolgálat.

2023-05-23 mutass többet

A testreszabott billentyűzet ajtózár már nem aggódhat a kulcsok elvesztése miatt otthon, és segít enyhíteni a gondokat

A testre szabott billentyűs ajtózár a házak számára kiváló minőségű anyagokból készült, stílusos és szép megjelenésű, ami nagyon alkalmas a modern otthonok stílusához.

2023-05-23 mutass többet

Mik a funkciók a jó ár és a minőségi biztonsági ajtó zárak

2023-05-09 mutass többet

Miért válasszon egy jó ár és a minőségi billentyűzet ajtó zár

A jó ár és a minőségi billentyűzet ajtó zár lehet használni a területen az otthoni biztonság, hogy a biztonság a házak, apartmanok, és egyéb rezidenciák, és ez is biztosítja a családtagok egy kényelmesebb szabadító módszert.

2023-05-02 mutass többet

Milyen szempontok a fontossága az alacsony ár mortiz zár otthoni felhasználók számára

In general, the Low price mortise lock for home users is an important type of door lock, it can not only provide high-security performance, but also has longer service life and more versatility, so it is widely used in residential, and commercial places, schools, and other occasions.

2023-04-18 mutass többet

Hogyan lehet fenntartani a jó ár és a minőségi fürdőszoba ajtó zárak

A jó ár-és minőségi fürdőszobai ajtózárak fenntartása fontos feladat, amely nemcsak az ön magánéletét és biztonságát védi, hanem meghosszabbítja a fürdőszobai ajtózárak életét is. Ezért a fürdőszoba ajtózárak rendszeres karbantartása nagyon szükséges.

2023-04-11 mutass többet

Hogyan válasszuk ki a testreszabott ujjlenyomat zigbee zár ház

Röviden, amikor megvásárol egy testreszabott ujjlenyomat zigbee zár a házak, meg kell vizsgálni a fenti szempontok átfogóan, és válasszon egy terméket, amely megfelel a saját igényeinek.

2023-03-01 mutass többet

mutass többet