за нас

Зоншан џунли метални производи... Исто, како фабрика за долго искуство во произведувањето на факултетот на бравата за умирање на кастување. .. Кој секогаш бил подготвен да ја задоволи промената и подобрувањето на потребата на муштеријата во изминативе 20 години. Џунли ги прават производите не само во завршените производи на брави од вратата за смртни брави. Но, исто така, во формирањето на производите кои прават линија на инвестирање на касање на умирање. Во врска со завршените производи, ние силно во дизајнирањето на претпазливост и квалитетна инспекција. Фокусирајќи се на паметните брави, кои може да се отворат со отпечатоците. Да ги обезбедиме функциите со bluetooth \ Wifi и така натаму. Ние сме посветени на развивање паметен живот со обезбедување поедноставен безбедносен систем за брава на вратата која е одобрување за дома користејќи го хателе bnb и пат и така натаму. Освен тоа, ние сме искуства во OEM и ОДМ на оваа продукција. Во врска со создавањето на производите, материјалите се разликуваат од откажување на алуминиумот цинк и така натаму. Имаме професионален и високо ефикасен тим кој ја поддржува линијата која работи и се што можеме да направиме според вашата идеја и примероци кои добро во OEM и ОДМ. Покрај тоа, Ние имаме независен QC тим за спроведување на строга инспекција на материјал од доаѓањето. складиштето. Секогаш, бараме задоволство на муштерија. И Џунли е многу задоволство да дојдете и да направите нова историја на соработка.

Гледај Повеќе

Вести

Неуспех и решенија на заклучените порти, производителите чина.

Заклучувачите на портите Кина е уред што се користи за заклучување на вратата за спречување на другите да ја отворат вратата како што покажува името. Постојат многу класификации на бравите на порти, Производителите Кина, и барањата за бравовите на порти производителите Кина се различни во различни прилики. Вообичаените домаќинства обично користат против кражбите за бравови на врати во Кина, кој е високо во безбедност и релативно ефтин.


Кратко воведување на релевантното знаење на производителите за бравата на ниска цена.

Прво вклучете го клучот да го отстрани јадрото на бравата и да го отстранете телото на бравата од куката на У облик.


Неколку можности и решенија за бравот против кражбата не се отвора

Бидејќи копчето за безбедност во вратата е слободно, премногу сила се користат кога ја затвора вратата, и безбедноста е потресена. Заклучениот цилиндр може да се вклучи со оригиналниот клуч, но вратата не може да се отвори


Работата на предната врата од Кина производителот го претставува релевантното знаење на рачките врати

Рачката на вратата е неопходна и неопходна пристапна врата. Има декоративни и функционални својства. Во нормални околности, рачките на вратата не треба да се купуваат одделно, бидејќи вратите продадени на пазарот ќе бидат опремени со рачки на вратата, Но стапката на употребата на рачките врати е многу висока, и лесно е да се спушти и да се слика.


Вратата заклучена беше случајно заклучена, што да правам?

Во животот, неизбежно е дека некои несреќи ќе предизвикаат заклучување на вратата насилно затворена, како да се затвори од ненадејно ветер, итн. Овие насилни затвори врати веројатно ќе предизвикаат јазикот заклучени рогови лесно да се ублажи и нефункционирање, или вратата е искривена или заклучена. Ѓифрата за поправка на јазикот е слободна и продолжува, итн., што предизвикува вратата да ја заглави рамката и не може да се отвори. Што да правам ако вратата не може да биде отворена? Уредувачот ве потсетува на прво да разберете што предизвикува бравата да не отвори.


Како да ја отстраниш рачката на вратата.

Рачката на бравата е рачка на вратата. Процесот на производство е релативно едноставен и цената е ниска. Заклучувањето на вратата е еден вид брава која е релативно лесно да се исклучи во очите на експертите. Затоа, не е тешко за обичните луѓе да ја исклучат вратата. Се додека имаш штрафач, додавај ги точните чекори. Како да ја тргнеме вратата?


Воведување на заклучување на отпечатоците ZigBee: механичката технологија поврзана со познавање на отпечатокот!

Разумниот дизајн на предните и задните панели, односно изгледот, е знак кој е значително поразличен од сличните производи. Што е уште поважно, внатрешната структура директно ја одредува стабилноста и функцијата на производот. Овој процес вклучува повеќе врски како што се дизајнирањето, создавањето мувли и лекувањето на површината. Затоа, производителите со повеќе стилови, релативно зборувајќи, имаат посилни способности за развој и дизајн и подобра стабилност.


Што да правам ако вратата брава не се отвори добро? Што го предизвикува тоа?

Бравовите на вратата се раширно користат и можат да се видат секој ден, но има многу нивоа на брави против кражба, тоа е, Нивото против кражба. Следна е споредба маса на технички индикатори против кражба на бравите против кражба. Според оваа споредба маса, можеме да ја разбереме безбедноста на нашите брави од нивото на вратата.


Гледај Повеќе