TENTANG KAMI

Zhongshan junli metal products co, ltd, sebagai kilang pengalaman panjang dalam pembuatan \ kunci pintar membuat \ die casting \ stamping. .. Yang telah sentiasa bersedia untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berubah-ubah dan memperbaiki masa lalu lebih daripada 20 tahun. Junli telah membuat barisan produk bukan sahaja dalam barisan produk siap kunci rim \ kunci pintu mortise \ kunci pintu pintar .. tetapi juga dalam produk pemutus membuat garis pemutus pelaburan \ die casting \ pemprosesan acuan \ stamping dan pemesinan CNC. Mengenai barisan produk siap, kami kuat dalam merancang \ pembuatan \ pergudangan dan juga pemeriksaan kualiti. Memberi tumpuan kepada kunci pintu pintar, yang boleh dibuka dengan cap jari \ kata laluan \ kad id \ kamera visual .., menyediakan fungsi dengan bluetooth \ wifi dan sebagainya. Kami komited untuk membangunkan smart living dengan menyediakan sistem keselamatan kunci pintu yang lebih mudah yang sesuai untuk rumah menggunakan \ hotel \ airbnb & apartment dan sebagainya. Selain itu, kami berpengalaman dalam kedua-dua OEM dan ODM pada barisan pengeluaran ini. Mengenai pembuatan produk pemutus, bahan berbeza dari pemutus aluminium \ pemutus zink dan sebagainya. Kami mempunyai pasukan yang profesional dan sangat cekap untuk menyokong kerja talian dan semua yang boleh kami buat mengikut idea dan sampel anda yang baik pada OEM dan ODM. Selain itu, kami mempunyai pasukan QC bebas untuk menjalankan pemeriksaan yang ketat pada bahan masuk \ bekerja dalam kemajuan \ produk siap \ gudang rawak. Semua dalam semua, kami sedang mencari kepuasan pelanggan yang sangat. Dan Junli sangat menyenangkan untuk anda datang dan membuat sejarah kerjasama baru.

melihat lebih banyak

BERITA

Apakah ciri-ciri harga yang baik dan kunci pintu cap jari yang berkualiti

Kunci biasa mudah disalin dan hilang, dan keselamatan tidak tinggi. Cap jari yang direkodkan oleh harga yang baik dan kunci pintu cap jari yang berkualiti adalah unik dan tidak mudah disalin, dan prestasi keselamatan sangat tinggi.


Bagaimana untuk memilih handleset pintu depan China yang betul untuk rumah

Lihatlah rupa handleset pintu depan China untuk rumah. Warna pemegang pintu dan sama ada filem pelindung berkilat, perhatikan sama ada pemegang pintu mempunyai filem pelindung, sama ada terdapat calar pada penampilan, dan sebagainya.


Beberapa kemungkinan dan penyelesaian untuk kunci pintu anti-kecurian tidak dibuka

Kerana butang bolt keselamatan di dalam pintu longgar, terlalu banyak daya digunakan apabila menutup pintu, dan bolt keselamatan digoncang. Silinder kunci boleh dihidupkan dengan kunci asal, tetapi pintu tidak boleh dibuka


Apa yang utama mata memilih China pembekal kunci mortise

Perkara pertama ialah melihat kelayakan pembekal kunci mortise China, sama ada terdapat lesen perniagaan, sijil pendaftaran cap dagangan, atau beberapa sijil kehormat.


Kaedah pemasangan yang handleset pintu depan dari pengeluar China telah menurun

Sama ada ia adalah handleset pintu depan dalaman dari pengeluar China atau handleset pintu depan luaran dari pengeluar China, apabila ia jatuh, kunci pintu keseluruhan perlu dibongkar dan kemudian dipasang.


Pengenalan ringkas kepada asas kunci pintar ttlock dari pengeluar China

Kunci pintar ttlock dari pengeluar China termasuk plat pemasangan untuk memasang pemasangan sensor, aci berputar yang disambungkan ke plat pelekap dan digunakan untuk memacu selak untuk berputar, cakera had ditetapkan pada aci berputar, Dan cakera had ditetapkan pada cakera had dan digunakan untuk menyambung dengan kunci. Sekeping pengesanan kedudukan yang dipadankan dengan pemasangan sensor dan plat penyambung yang disambungkan dengan aci berputar.


Bagaimana untuk berurusan dengan handleset pintu depan harga rendah yang tidak pulih

Anda boleh menggunakan kunci untuk membuka pintu terlebih dahulu, kerana jika silinder kunci dalaman dipintal dan terperangkap, ia tidak akan pulih. Pada masa ini, anda perlu menambah beberapa minyak yang boleh dimakan atau serbuk plumbum pensil ke silinder kunci untuk melincirkan dan memulihkannya.


Kunci pintar ttlock dari pengeluar China memperkenalkan pengetahuan kecil kunci pintar

Kunci pintar novel termasuk plat sokongan, rongga yang disediakan pada plat sokongan, lidah kunci yang disusun dalam rongga dan bahagian bawah yang bergerak melalui plat sokongan, dan juga termasuk motor, rod tekanan, dan musim bunga, dan bahagian membujur lidah kunci adalah" T "musim bunga lengan pada lidah kunci, dan satu hujung musim bunga bertindak di bahagian atas lidah kunci.


melihat lebih banyak