TENTANG KAMI

Zhongshan junli metal products co, ltd, sebagai kilang pengalaman panjang dalam pembuatan \ kunci pintar membuat \ die casting \ stamping. .. Yang telah sentiasa bersedia untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berubah-ubah dan memperbaiki masa lalu lebih daripada 20 tahun. Junli telah membuat barisan produk bukan sahaja dalam barisan produk siap kunci rim \ kunci pintu mortise \ kunci pintu pintar .. tetapi juga dalam produk pemutus membuat garis pemutus pelaburan \ die casting \ pemprosesan acuan \ stamping dan pemesinan CNC. Mengenai barisan produk siap, kami kuat dalam merancang \ pembuatan \ pergudangan dan juga pemeriksaan kualiti. Memberi tumpuan kepada kunci pintu pintar, yang boleh dibuka dengan cap jari \ kata laluan \ kad id \ kamera visual .., menyediakan fungsi dengan bluetooth \ wifi dan sebagainya. Kami komited untuk membangunkan smart living dengan menyediakan sistem keselamatan kunci pintu yang lebih mudah yang sesuai untuk rumah menggunakan \ hotel \ airbnb & apartment dan sebagainya. Selain itu, kami berpengalaman dalam kedua-dua OEM dan ODM pada barisan pengeluaran ini. Mengenai pembuatan produk pemutus, bahan berbeza dari pemutus aluminium \ pemutus zink dan sebagainya. Kami mempunyai pasukan yang profesional dan sangat cekap untuk menyokong kerja talian dan semua yang boleh kami buat mengikut idea dan sampel anda yang baik pada OEM dan ODM. Selain itu, kami mempunyai pasukan QC bebas untuk menjalankan pemeriksaan yang ketat pada bahan masuk \ bekerja dalam kemajuan \ produk siap \ gudang rawak. Semua dalam semua, kami sedang mencari kepuasan pelanggan yang sangat. Dan Junli sangat menyenangkan untuk anda datang dan membuat sejarah kerjasama baru.

melihat lebih banyak

BERITA

Kegagalan dan penyelesaian pengeluar kunci pintu china

Pengeluar kunci pintu China adalah peranti yang digunakan untuk mengunci pintu untuk menghalang orang lain daripada membuka pintu seperti namanya. Terdapat banyak klasifikasi pengeluar kunci pintu China, dan keperluan untuk pengeluar kunci pintu China berbeza dalam pelbagai keadaan. Isi rumah biasa biasanya menggunakan pengeluar kunci pintu anti-kecurian China, yang tinggi dalam keselamatan dan agak murah.


Pengenalan ringkas kepada pengetahuan yang berkaitan dengan pengeluar kunci mortise harga rendah

Masukkan kunci pertama untuk membuka kunci teras dan keluarkan badan kunci dari cangkuk berbentuk U.


Beberapa kemungkinan dan penyelesaian untuk kunci pintu anti-kecurian tidak dibuka

Kerana butang bolt keselamatan di dalam pintu longgar, terlalu banyak daya digunakan apabila menutup pintu, dan bolt keselamatan digoncang. Silinder kunci boleh dihidupkan dengan kunci asal, tetapi pintu tidak boleh dibuka


Handleset pintu depan dari pengeluar China memperkenalkan pengetahuan berkaitan mengendalikan pintu

Pemegang pintu adalah aksesori pintu yang sangat diperlukan dan tidak boleh diketepikan. Ia mempunyai sifat hiasan dan fungsi. Di bawah keadaan biasa, pemegang pintu tidak perlu dibeli secara berasingan, kerana pintu yang dijual di pasaran akan dilengkapi dengan pemegang pintu, tetapi kadar penggunaan pemegang pintu sangat tinggi, dan mudah jatuh dan cat.


Kunci pintu secara tidak sengaja dikunci, apa yang perlu saya lakukan?

Dalam kehidupan, tidak dapat dielakkan bahawa beberapa kemalangan akan menyebabkan kunci pintu ditutup dengan kuat, seperti ditutup oleh angin yang tiba-tiba, dan sebagainya. Ditutup pintu ganas ini mungkin menyebabkan lidah kunci tanduk mudah unhook dan kerosakan, atau pintu diputarbelitkan atau dikunci. Skru penetapan lidah longgar dan menonjol, dan lain-lain, yang menyebabkan kunci pintu jem bingkai pintu dan tidak boleh dibuka. Apa yang perlu saya lakukan jika kunci pintu tidak boleh dibuka? Editor mengingatkan anda untuk terlebih dahulu memahami apa yang menyebabkan kunci pintu gagal untuk membuka.


Bagaimana untuk mengeluarkan kunci pintu pemegang

Pemegang kunci pintu adalah pemegang pintu. Proses pembuatan agak mudah dan kosnya rendah. Kunci pintu pemegang adalah sejenis kunci yang agak mudah dibongkar di mata pakar. Jadi tidak sukar bagi orang biasa untuk membongkar kunci pintu. Selagi anda mempunyai pemutar skru, tambah langkah yang betul. Bagaimana untuk mengeluarkan kunci pintu pemegang?


Pengenalan kunci ZigBee cap jari: teknologi mekanikal pengetahuan berkaitan kunci cap jari!

Reka bentuk panel depan dan belakang yang munasabah, iaitu, penampilan, adalah tanda yang jauh berbeza daripada produk yang sama. Lebih penting lagi, susun atur struktur dalaman secara langsung menentukan kestabilan dan fungsi produk. Proses ini melibatkan pelbagai pautan seperti reka bentuk, pembuatan acuan, dan rawatan permukaan. Oleh itu, pengeluar dengan lebih banyak gaya, agak bercakap, mempunyai keupayaan pembangunan dan reka bentuk yang lebih kuat dan kestabilan yang lebih baik.


Apa yang perlu saya lakukan jika kunci pintu tidak dibuka dengan lancar? Apa yang menyebabkan ia?

Kunci pintu digunakan secara meluas dan boleh dilihat setiap hari, tetapi terdapat banyak tahap kunci pintu anti-kecurian, iaitu tahap anti-kecurian. Berikut adalah jadual perbandingan penunjuk teknikal anti-kecurian kunci pintu anti-kecurian. Mengikut jadual perbandingan ini, kita dapat memahami prestasi keselamatan kunci pintu kita sendiri.


melihat lebih banyak