OVER

Zhongshan junli metal products co., Ltd, als een lange ervaring fabriek in de productie \ smart lock making \ spuitgieten \ stempelen. .. Die altijd bereid is geweest om tegemoet te komen aan de veranderende en verbeterende behoefte van de klant in het verleden meer dan 20 jaar. Junli heeft de productlijnen niet alleen gemaakt in afgewerkte productlijnen van randsloten \ insteekdeursloten \ slimme deursloten .. maar ook in gietproducten die lijnen maken van investeringsgietwerk \ spuitgieten \ gietverwerking \ stempelen en CNC-bewerking. Over de eindproductlijnen, we zijn sterk in het ontwerpen van \ manufacturing \ warehousing en ook kwaliteitsinspectie. Focussen op de slimme deursloten, die kunnen openen met de vingerafdrukken \ wachtwoorden \ id kaarten \ visuele camera .., de functies voorzien van bluetooth \ wifi en ga zo maar door. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van slim leven door het meer eenvoudige deursloten beveiligingssysteem te bieden dat geschikt is voor thuis met behulp van \ hotel \ airbnb & appartement enzovoort. Bovendien zijn we ervaren in zowel OEM als ODM op deze productielijn. Over het gieten van producten maken, materialen variëren van aluminium gieten \ zink gieten en ga zo maar door. We hebben een professioneel en zeer efficiënt team om het lijnwerk te ondersteunen en alles wat we kunnen maken volgens uw idee en monsters die goed zijn in OEM en ODM. Bovendien hebben we een onafhankelijk QC-team om strikte inspectie uit te voeren bij binnenkomend materiaal \ aan het werk in uitvoering \ afgewerkte producten \ willekeurig magazijn. Al met al zoeken we naar een zeer klanttevredenheid. En Junli is zeer tevreden voor u om te komen en een nieuwe geschiedenis van samenwerking te maken.

Bekijk meer

NIEUWS

Wat zijn de kenmerken van de goede prijs en kwaliteit vingerafdruk deurslot

Gewone sleutels zijn gemakkelijk te worden gekopieerd en verloren, en de beveiliging is niet hoog. De vingerafdrukken opgenomen door de goede prijs en kwaliteit vingerafdruk deurslot zijn uniek en niet gemakkelijk te worden gekopieerd, en de veiligheidsprestaties zijn zeer hoog.

2022-12-06 Bekijk meer

Hoe kies je de juiste China voordeur stuur voor huis

Kijk naar het uiterlijk van de China voordeur stuur voor huis. De kleur van de deurklink en of de beschermende film glanzend is, observeren of de deurklink een beschermende film heeft, of er krassen op het uiterlijk zijn, enz.

2023-01-12 Bekijk meer

Verschillende mogelijkheden en oplossingen voor het anti-diefstal deurslot niet openen

Omdat de veiligheidsboutknop in de deur los zit, wordt er te veel kracht gebruikt bij het sluiten van de deur en wordt de veiligheidsbout naar beneden geschud. De slotcilinder kan met de originele sleutel worden gedraaid, maar de deur kan niet worden geopend

2021-05-27 Bekijk meer

Wat zijn de belangrijkste punten van het kiezen van de China insteekslot leveranciers

Het eerste is om te kijken naar de kwalificaties van de Chinese leveranciers van insteeksloten, of er nu een bedrijfsvergunning, een handelsmerkregistratiecertificaat of een aantal erecertificaten is.

2023-01-30 Bekijk meer

De installatiemethode die de handleset van de voordeur van de fabrikant van China is gedaald

Of het nu de interne voordeur handleset van de fabrikant van China of de externe voordeur handleset van de fabrikant van China, wanneer het valt, moet het hele deurslot worden gedemonteerd en vervolgens worden geïnstalleerd.

2021-12-27 Bekijk meer

Een korte inleiding tot de basisprincipes van ttlock slimme sloten van de Chinese fabrikant

Ttlock slimme sloten van de Chinese fabrikant omvatten een montageplaat voor het installeren van de sensormontage, een roterende as die draaibaar is verbonden met de montageplaat en wordt gebruikt om de grendel aan te drijven om te draaien, een limietschijf op de roterende as, En een limietschijf ingesteld op de limietschijf en gebruikt om verbinding te maken met het slot. Het positiedetectiestuk kwam overeen met de sensorconstructie en de verbindingsplaat die is verbonden met de roterende as.

2022-01-14 Bekijk meer

Hoe om te gaan met een lage prijs voordeur handleset die niet terugkaatst

U kunt de sleutel gebruiken om de deur eerst te openen, want als de interne slotcilinder verdraaid en vastzit, zal deze niet terugveren. Op dit moment moet u wat eetbare olie of potloodpoeder aan de slotcilinder toevoegen om deze te smeren en te herstellen.

2022-01-12 Bekijk meer

Ttlock slimme sloten van de fabrikant van China introduceert de weinige kennis van slimme sloten

Het nieuwe slimme slot omvat een steunplaat, een holte op de steunplaat, een slottong die in de holte en de bodem van die door de steunplaat beweegt, en omvat ook een motor, een drukstaaf, en een veer, en het longitudinale gedeelte van de tong van het slot is" T "De veer is met mouwen op de tong van het slot en een uiteinde van de veer werkt op de bovenkant van de tong van het slot.

2022-02-02 Bekijk meer

Bekijk meer