OVER

Zhongshan junli metal products co., Ltd, als een lange ervaring fabriek in de productie \ smart lock making \ spuitgieten \ stempelen. .. Die altijd bereid is geweest om tegemoet te komen aan de veranderende en verbeterende behoefte van de klant in het verleden meer dan 20 jaar. Junli heeft de productlijnen niet alleen gemaakt in afgewerkte productlijnen van randsloten \ insteekdeursloten \ slimme deursloten .. maar ook in gietproducten die lijnen maken van investeringsgietwerk \ spuitgieten \ gietverwerking \ stempelen en CNC-bewerking. Over de eindproductlijnen, we zijn sterk in het ontwerpen van \ manufacturing \ warehousing en ook kwaliteitsinspectie. Focussen op de slimme deursloten, die kunnen openen met de vingerafdrukken \ wachtwoorden \ id kaarten \ visuele camera .., de functies voorzien van bluetooth \ wifi en ga zo maar door. We zijn toegewijd aan het ontwikkelen van slim leven door het meer eenvoudige deursloten beveiligingssysteem te bieden dat geschikt is voor thuis met behulp van \ hotel \ airbnb & appartement enzovoort. Bovendien zijn we ervaren in zowel OEM als ODM op deze productielijn. Over het gieten van producten maken, materialen variëren van aluminium gieten \ zink gieten en ga zo maar door. We hebben een professioneel en zeer efficiënt team om het lijnwerk te ondersteunen en alles wat we kunnen maken volgens uw idee en monsters die goed zijn in OEM en ODM. Bovendien hebben we een onafhankelijk QC-team om strikte inspectie uit te voeren bij binnenkomend materiaal \ aan het werk in uitvoering \ afgewerkte producten \ willekeurig magazijn. Al met al zoeken we naar een zeer klanttevredenheid. En Junli is zeer tevreden voor u om te komen en een nieuwe geschiedenis van samenwerking te maken.

Bekijk meer

NIEUWS

Mislukkingen en oplossingen van poortsloten Fabrikanten China

Gate locks Manufacturers China is een apparaat dat wordt gebruikt om de deur op slot te doen om te voorkomen dat anderen de deur openen zoals de naam al doet vermoeden. Er zijn veel classificaties van poortsloten Fabrikanten China, en de vereisten voor poortvergrendelingen Fabrikanten China zijn bij verschillende gelegenheden verschillend. Gewone huishoudens gebruiken over het algemeen anti-diefstal poortsloten Fabrikanten China, dat veel beveiliging heeft en relatief goedkoop is.

2021-10-29 Bekijk meer

Een korte inleiding tot de relevante kennis van fabrikanten van insteeksloten met lage prijs

Steek eerst de sleutel in om de slotkern los te draaien en verwijder het slotlichaam van de U-vormige haak.

2021-11-15 Bekijk meer

Verschillende mogelijkheden en oplossingen voor het anti-diefstal deurslot niet openen

Omdat de veiligheidsboutknop in de deur los zit, wordt er te veel kracht gebruikt bij het sluiten van de deur en wordt de veiligheidsbout naar beneden geschud. De slotcilinder kan met de originele sleutel worden gedraaid, maar de deur kan niet worden geopend

2021-05-27 Bekijk meer

Voordeur handleset van China fabrikant introduceert de relevante kennis van deurgrepen

De deurklink is een onmisbaar en onmisbaar deuraccessoire. Het heeft zowel decoratieve als functionele eigenschappen. Onder normale omstandigheden hoeven deurgrepen niet apart te worden gekocht, omdat deuren die op de markt worden verkocht, zullen worden uitgerust met deurgrepen, maar de gebruikssnelheid van deurgrepen is erg hoog en het is gemakkelijk om eraf te vallen en af te schilderen.

2021-11-23 Bekijk meer

Het deurslot was per ongeluk vergrendeld, wat moet ik doen?

In het leven is het onvermijdelijk dat sommige ongelukken ervoor zorgen dat het deurslot met geweld wordt gesloten, zoals het sluiten door een plotselinge windvlaag, enz. Deze gewelddadige deursluitingen zorgen er waarschijnlijk voor dat de tong van het hoornslot gemakkelijk loshakt en defect raakt, of de deur is vervormd of vergrendeld. De tongbevestigingsschroef is los en uitstekend, enz., waardoor het deurslot het deurkozijn blokkeert en niet kan worden geopend. Wat moet ik doen als het deurslot niet kan worden geopend? De editor herinnert u eraan om eerst te begrijpen waardoor het deurslot niet opengaat.

2021-05-27 Bekijk meer

Hoe het deurslot van het handvat te verwijderen

Het handvat van het deurslot is een deurklink. Het productieproces is relatief eenvoudig en de kosten zijn laag. Het deurslot van het handvat is een soort slot dat relatief eenvoudig te demonteren is in de ogen van experts. Het is dus niet moeilijk voor gewone mensen om het deurslot te demonteren. Zolang je een schroevendraaier hebt, voeg je de juiste stappen toe. Hoe het deurslot van het handvat te verwijderen?

2021-05-27 Bekijk meer

Vingerafdruk ZigBee lock introductie: mechanische technologie gerelateerde kennis van vingerafdrukvergrendeling!

Het redelijke ontwerp van de voor-en achterpanelen, dat wil zeggen het uiterlijk, is een teken dat aanzienlijk verschilt van vergelijkbare producten. Wat nog belangrijker is, bepaalt de lay-out van de interne structuur rechtstreeks de stabiliteit en functie van het product. Dit proces omvat meerdere schakels, zoals ontwerp, matrijzenbouw en oppervlaktebehandeling. Daarom hebben fabrikanten met meer stijlen, relatief gezien, sterkere ontwikkelings-en ontwerpmogelijkheden en betere stabiliteit.

2021-08-31 Bekijk meer

Wat moet ik doen als het deurslot niet soepel opengaat? Wat veroorzaakt het?

Deursloten worden veel gebruikt en zijn elke dag te zien, maar er zijn veel niveaus van antidiefstaldeursloten, dat wil zeggen antidiefstalniveau. Het volgende is een vergelijkingstabel van anti-diefstal technische indicatoren van anti-diefstal deursloten. Volgens deze vergelijkingstabel kunnen we de veiligheidsprestaties van onze eigen sloten op deurniveau begrijpen.

2021-05-27 Bekijk meer

Bekijk meer