OM

Zhongshan junli metalprodukter co. Som en lang erfaring fabrikk i produksjon i smart lås framstilling i støping. .. Som alltid har vært villig til å tilfredsstille kundens skiftende og bedre behov de siste 20 årene. Juli har laget produktlinjene ikke bare i ferdige produktlinjer av rim lås men også i støpsprodukter som lager linjer for investeringsstøp \die støpsbearbeiding \ stempling og CNC-bearbeiding. Om de ferdige produktlinjene er vi sterke i utforming av produksjon og kvalitetskontroll. Fokuser på smart dørlåsene, som kan åpne med fingeravtrykk levere funksjonene med bluetooth \ wifi og så videre. Vi er forpliktet til å utvikle smart boende ved å sørge for mer enkle dørlåser sikkerhetssystem som passer hjemme ved hjelp av hotell Bnb & leilighet og så videre. Dessuten har vi erfaring i både OEM og ODM på denne produksjonslinjen. Om støpsproduktene produseres, materialer varierer fra aluminiumsstøpning \ sink støp og så videre. Vi har et profesjonelt og effektivt team til å støtte linjen arbeidet og alt vi kan gjøre i henhold til din idé og prøver som er bra på OEM og ODM. Dessuten, vi har et uavhengig QC-team til å utføre streng innkommende materiale Lagerhuset. Alt i alt søker vi en kundes tilfredshet. Og Junli er veldig glad for at du kommer og lager en ny samarbeidshistorie.

se mer

NYHETSSENTER

Feil og løsninger på gateslås

Portlåser Producenter Kina er en enhet som bruker til å låse døren for å hindre andre i å åpne døren som navnet antyder. Det finnes mange klassifikasjoner av portens lås Producenter Kina, og kravene til portellåser Producenter Kina er forskjellige ved forskjellige anledninger. Vanlige husholdninger bruker vanligvis anti-tyveri-portens låse Producenter Kina, som er høy sikkerhet og forholdsvis billig.

2021-10-29 se mer

En kort introduksjon til relevant kunnskap om produsenter av lavprislås

Sett inn nøkkelen for å skru av låsekjernen og fjerne låskroppen fra U-formet krok.

2021-11-15 se mer

Flere muligheter og løsninger for lås mot tyveri døren ikke åpnes

Fordi sikkerhetssknappen innenfor døren er løs, brukes for mye kraft når døren lukkes. og sikkerhetsbulten ristes ned. Låsesylinderen kan vri med originalnøkkelen, men døra kan ikke åpnes

2021-05-27 se mer

Fordørs håndtag fra Kina produsent introduserer relevant kunnskap om dørhåndtak

Dørhåndtaket er et uunnværlig og uunnværlig dørtilbehør. Den har både dekorative og funksjonelle egenskaper. Under normale omstendigheter er det ikke nødvendig å kjøpe dørhåndtak for seg, ettersom dører som selges på markedet, vil være utstyrt med dørhåndtak. men brukshastigheten for dørhåndtak er svært høy, og det er lett å falle av og male av.

2021-11-23 se mer

Dørlåsen var ved et uhell låst. Hva skal jeg gjøre?

I livet er det uunngåelig at noen ulykker vil føre til at dørlåsen blir stengt. som lukkes av en plutselig vindkast osv. Disse voldelige dørene vil sannsynligvis føre til at hornlåsen lett løsner seg og funksjonsfeil. eller døren er forvrengt eller låst. Tungeskruen er løs og stikkende osv., noe som får dørlåsen til å blokkere dørkarmen og kan ikke åpnes. Hva skal jeg gjøre hvis dørlåsen ikke kan åpnes? Redigeringsredaktøren minner deg om at du først forstår hva som får dørlåsen til å opna.

2021-05-27 se mer

Hvordan håndtakets dørlås skal fjernes

Håndtaket på dørlåsen er et dørhåndtak. Produksjonsprosessen er relativt enkel og kostnadene er lave. Låsen på håndtaket er en slags lås som er forholdsvis lett å demontere i øynene på eksperter. Det er derfor ikke vanskelig for vanlige mennesker å rive ned døren. Så lenge du har en skrutrekker, legg til de rette trinnene. Hvordan fjerner du dørlåsen?

2021-05-27 se mer

Innføring av fingeravtrykk ZigBee lås: mekanisk teknologi relatert kunnskap om fingeravtrykkslås!

Den rimelige utformingen av de forreste og baksidene, det vil si utseendet, er et tegn som er vesentlig forskjellig fra lignende produkter. Det er enda viktigere at den interne konstruksjonsplanen bestemmer direkte produktets stabilitet og funksjon. Denne prosessen innebærer flere lenker, for eksempel design, forme og overflatebehandling. Derfor har produsenter med flere stilarter, relativt sett, sterkere utviklings- og konstruksjonskapasjon og bedre stabilitet.

2021-08-31 se mer

Hva skal jeg gjøre hvis dørlåsen ikke åpnes glatt? Hva er årsaken til det?

Dørlåsene brukes ofte og kan ses hver dag. mot tyverivå. Følgende er en sammenligningstabell over tekniske indikatorer for tyveri mot dørlås. Ifølge denne sammenligningstabellen forstår vi sikkerhetsresultaten til våre egne dørnivålåser.

2021-05-27 se mer

se mer