OM

Zhongshan junli metalprodukter co. Som en lang erfaring fabrikk i produksjon i smart lås framstilling i støping. .. Som alltid har vært villig til å tilfredsstille kundens skiftende og bedre behov de siste 20 årene. Juli har laget produktlinjene ikke bare i ferdige produktlinjer av rim lås men også i støpsprodukter som lager linjer for investeringsstøp \die støpsbearbeiding \ stempling og CNC-bearbeiding. Om de ferdige produktlinjene er vi sterke i utforming av produksjon og kvalitetskontroll. Fokuser på smart dørlåsene, som kan åpne med fingeravtrykk levere funksjonene med bluetooth \ wifi og så videre. Vi er forpliktet til å utvikle smart boende ved å sørge for mer enkle dørlåser sikkerhetssystem som passer hjemme ved hjelp av hotell Bnb & leilighet og så videre. Dessuten har vi erfaring i både OEM og ODM på denne produksjonslinjen. Om støpsproduktene produseres, materialer varierer fra aluminiumsstøpning \ sink støp og så videre. Vi har et profesjonelt og effektivt team til å støtte linjen arbeidet og alt vi kan gjøre i henhold til din idé og prøver som er bra på OEM og ODM. Dessuten, vi har et uavhengig QC-team til å utføre streng innkommende materiale Lagerhuset. Alt i alt søker vi en kundes tilfredshet. Og Junli er veldig glad for at du kommer og lager en ny samarbeidshistorie.

se mer

NYHETSSENTER

Hvilke trekk har den gode prisen og fingeravtrykksdøren av god kvalitet?

Vanlige nøklar er lett å kopiere og miste, og sikkerheten er ikke høy. Fingeravtrykkene som er registrert ved fingeravtrykkslåsen for god pris og kvalitet, er unike og ikke lette å kopiere, Og sikkerheten er svært høy.

2022-12-06 se mer

Hvordan du velger riktig framdør-handtag for huset

Se på utseendet av Kina fordørs håndtag for huset. Fargen på dørhåndtaket og om beskyttelsesfilmen er skinnende, se om dørhåndtaket har en beskyttende film, om det er riper på utseendet osv.

2023-01-12 se mer

Flere muligheter og løsninger for lås mot tyveri døren ikke åpnes

Fordi sikkerhetssknappen innenfor døren er løs, brukes for mye kraft når døren lukkes. og sikkerhetsbulten ristes ned. Låsesylinderen kan vri med originalnøkkelen, men døra kan ikke åpnes

2021-05-27 se mer

Hva er de viktigste punktene ved å velge Kina låse leverandørere

Det første er å se på kvalifikasjonene til de kinesiske låsleverandørene. Varemærkeregistreringsbevis, eller noen æresbeviser.

2023-01-30 se mer

Installasjonsmetoden som hoveddørhåndtaket fra Kina produsenten har mistat

Uansett om det er innvendig fordørs håndtag fra Kina produsent eller det ytre håndtaket fra kinesisk produsent, Når den faller av, må hele dørlåsen demonteres og deretter installeres.

2021-12-27 se mer

En kort introduksjon til grunnleggende tttlock smart låser fra Kina produsenter

Tttlock smart låse fra Kina produsent omfatter en monteringsplate for å installere sensorenheten, en roterende aksel som er rotert tilkoplet til monteringsplaten og som brukes til å drive låsen for å rotere, en grenseskive som er satt på den roterende akselen, Og ei grense disk satt på grensedisken og brukt til å kopla til låsen. Posisjonsdeteksjonen stemmer med sensorenheten og tilkoplingsplaten som er forbundet med den roterende akselen.

2022-01-14 se mer

Hvordan håndterer du med lav pris håndtak for døra som ikke rebound

Du kan bruke nøkkelen til å åpne døren først, for hvis den indre låsesylinderen er snoet og sitter fast, vil den ikke rebound. Nå må du tilsette noe spiselig olje eller blyantpulver i låscylinderen for å smøre og gjenopprette den.

2022-01-12 se mer

Tttlock smart låse fra Kina produsent introduserer lite kunnskap om smart lås

Den nye smart låsen omfatter en støtteplate, en hull på støtteplaten, en lås tunge som er montert i hulrommet, og der bunnen beveger seg gjennom støtteplaten, og som også omfatter en motor, en trykkstang, og en fjær, og den lengderende delen av lås tungen er " T" Våren er ermet på låsen tunge, og den ene enden av våren virker på toppen av låsen tunge.

2022-02-02 se mer

se mer