OM

Zhongshan junli metalprodukter co. Som en lang erfaring fabrikk i produksjon i smart lås framstilling i støping. .. Som alltid har vært villig til å tilfredsstille kundens skiftende og bedre behov de siste 20 årene. Juli har laget produktlinjene ikke bare i ferdige produktlinjer av rim lås men også i støpsprodukter som lager linjer for investeringsstøp \die støpsbearbeiding \ stempling og CNC-bearbeiding. Om de ferdige produktlinjene er vi sterke i utforming av produksjon og kvalitetskontroll. Fokuser på smart dørlåsene, som kan åpne med fingeravtrykk levere funksjonene med bluetooth \ wifi og så videre. Vi er forpliktet til å utvikle smart boende ved å sørge for mer enkle dørlåser sikkerhetssystem som passer hjemme ved hjelp av hotell Bnb & leilighet og så videre. Dessuten har vi erfaring i både OEM og ODM på denne produksjonslinjen. Om støpsproduktene produseres, materialer varierer fra aluminiumsstøpning \ sink støp og så videre. Vi har et profesjonelt og effektivt team til å støtte linjen arbeidet og alt vi kan gjøre i henhold til din idé og prøver som er bra på OEM og ODM. Dessuten, vi har et uavhengig QC-team til å utføre streng innkommende materiale Lagerhuset. Alt i alt søker vi en kundes tilfredshet. Og Junli er veldig glad for at du kommer og lager en ny samarbeidshistorie.

se mer

NYHETSSENTER

Kina smarte låser: øke sikkerheten og bekvemmeligheten i industrien for bygge- og dekorasjonsmaterialer

Oppdag fordelene ved Kinas smarte låser i bygge- og dekorasjonsmaterialindustrien. Fra økt trygghet til økt bekvemmelighet, disse innovative låsene revolusjonerer på vår måte.

2024-01-02 se mer

Fordelene ved tilpassede smarte låser i industrien for bygging og dekorativ materialer

Oppdag fordelene ved å bruke tilpassede smart låser i bygge- og dekorasjonsindustrien. Lær hvordan disse avanserte låsene øker tryggheten, samtidig som de tilbyr bekvemmelighet og fleksibilitet

2023-12-09 se mer

Lås opp hemmelighetene ved lavprisslås

Oppdag innsider-tips og triks for å finne overkommelige låser til bygge- og dekorasjonsprosjektene. Denne omfattande hjelpelinjen vil hjelpa deg å navigere på markedet og låse opp hemmelighetene til.

2023-12-06 se mer

Alt du trenger å vite om Kina WiFi Smart Dørlåser

Oppdag inn- og utgangene i China WiFi smart dørlås i bygge- og dekorasjonsbransjen. Finn ut hvordan de arbeider, deres fordeler og hvorfor de blir stadig mer populære blant dem.

2023-12-03 se mer

Forsterk tryggheten i hjemmet med et tilpasset digitalt dørlås

Oppgrader sikkerheten i hjemmet med en personlig digital lås som gir bekvemmelighet og fred i sinnet. Oppdag fordelene ved å investere i et digitalt låsesystem av høy kvalitet, og hvordan det kan bruke

2023-11-30 se mer

Låser på tastaturet: Den nyeste sikkerhetsfunksjonen må ha heime

Oppdag fordelene ved dørlåser på tastaturet, og hvorfor de er blitt en viktig sikkerhetsfunksjon i hjemmet. Lær hvordan disse nyskapende låsene fungerer, deres fordeler fremfor tradisjonelle låser, og hvorfor de er

2023-11-24 se mer

Kina Mortise Lock: Alt du trenger å vite om dørlåser i bygge- og dekorative materialeindustrien

Lås opp hemmelighetene til kinesiske låser i bygnings- og dekorasjonsindustrien. Oppdag nøkkelinformasjon om disse viktige dørlåsene og forbedre kunnskapen din på feltet.

2023-11-21 se mer

Forsterk tryggleik for hjemmeme med ein tilpassa tastaturdørlås

2023-11-18 se mer

se mer