DESPRE

Produse metalice Zhongshan junli co, , ca o fabrică de experiență lungă în fabricarea de blocare inteligentă \die turnare \ ștampilare . .. Care a fost întotdeauna dispus să satisfacă nevoia de schimbare și de îmbunătățire a clientului în ultimii peste 20 de ani. Junli au făcut linii de produse nu numai în linii de produse finite de coadă \mortise încuietori usi \smart încuietori usi.. dar, de asemenea, în turnarea produselor care fac linii de investiții turnare \die turnare \ molding procesare \ ștampilare și prelucrare CNC. Despre liniile de produse finite, suntem puternici în proiectarea \ producție \warehousing și, de asemenea, inspecție de calitate. Concentrează-te pe încuietorile inteligente, care se poate deschide cu amprente \ parole \ carduri \ camere vizuale.., asigura funcțiile cu bluetooth \ wifi și așa mai departe. Suntem angajaţi să dezvoltăm trai inteligent prin furnizarea sistemului de securitate uşi mai simplu, care se potrivesc pentru acasă folosind \ hotel \air \ "Apartament" şi aşa mai departe. Mai mult decât atât, avem experiență în OEM și ODM pe această linie de producție. Despre produsele de turnare, materialele variază de la turnarea din aluminiu \ turnarea de zinc și așa mai departe. Avem o echipă profesionistă și foarte eficientă pentru a sprijini linia de lucru și tot ceea ce putem face în funcție de ideea și probele dumneavoastră care sunt bune la OEM și ODM. În plus, avem o echipă independentă QC pentru a efectua o inspecţie strictă la intrarea materialelor de lucru-in-progress\ produse finite \ Depozitul. În total, căutăm satisfacţia unui client. Iar Junli este foarte mulţumit să vii şi să faci o nouă istorie de cooperare.

Vezi mai mult

INFORMARE

Care sunt caracteristicile de preț bun și de calitate încuietori uși amprente

Cheile obișnuite sunt ușor de copiat și pierdut, iar securitatea nu este ridicată. Amprentele digitale înregistrate prin blocarea ușii de amprentă digitală bună și de calitate sunt unice și nu ușor de copiat; şi performanţa de securitate este foarte mare.

2022-12-06 Vezi mai mult

Cum de a alege dreapta China de mâner ușa din față pentru casă

Uită-te la aspectul uşii din China pentru casă. Culoarea mânerului uşii şi dacă filmul protector este strălucitor, observaţi dacă mânerul uşii are un film protector, dacă există zgârieturi pe aspectul etc.

2023-01-12 Vezi mai mult

Mai multe posibilități și soluții pentru blocarea ușii anti furt nu deschiderea

Deoarece butonul de securitate din interiorul ușii este liber, prea multă forță este folosit atunci când se închide ușa, şi şurubul de siguranţă este scuturat. Cilindrul de blocare poate fi rotit cu cheia originală, dar uşa nu poate fi deschisă

2021-05-27 Vezi mai mult

Care sunt principalele puncte de alegere a furnizorilor de încuietori chinezi

Primul lucru este să ne uităm la calificările furnizorilor de încuietori chinezi, dacă există o licență de afaceri, Certificat de înregistrare a mărcii, sau unele certificate de onoare.

2023-01-30 Vezi mai mult

Metoda de instalare pe care mânerul ușii din față de la producătorul China a scăzut

Fie că este mânerul ușii din față intern de la producătorul chinez sau mânerul exterior ușii de la producătorul chinez, Când cade, întreaga încuietoare trebuie dezasamblată şi apoi instalată.

2021-12-27 Vezi mai mult

O scurtă introducere la elementele de bază tttlock încuietori de la producătorul chin

Tttlock încuietori inteligente de la producătorul China includ o placă de montare pentru instalarea ansamblului senzorilor, un arbore rotativ care este conectat în mod rotativ la plăcuța de montare și utilizat pentru a conduce încuietoarea pentru rotație; un disc limita stabilit pe arborele rotative; Și un disc limita stabilit pe disc limita și folosit pentru a conecta cu blocarea. Piesa de detectare a poziției se potrivea cu ansamblul senzorilor și cu plăcuța de conectare conectată la arborele rotitoare.

2022-01-14 Vezi mai mult

Cum de a face cu preț mic mâner ușa din față care nu se rebound

Puteți folosi cheia pentru a deschide ușa prima, pentru că dacă cilindrul de blocare internă este răsucit și blocat, nu se va rebound. În acest moment, aveți nevoie pentru a adăuga unele ulei comestibil sau pudră de plumb la cilindrul de blocare pentru a lubrifia și a-l restabili.

2022-01-12 Vezi mai mult

Tttlock încuietori inteligente de la producătorul China introduce puține cunoștințe de încuietori inteligente

Noua blocare inteligenta include o placa de suport, o cavitate furnizata pe placa de suport, o limbă de blocare aranjată în cavitate și în partea de jos a cărei plăci de suport se deplasează și include un motor; o tijă de presiune, și un arc, și secțiunea longitudinală a limbii de blocare este " T" Primăvara este mânecă pe limba de blocare, iar un capăt al primăverii acționează pe partea de sus a limbii de blocare.

2022-02-02 Vezi mai mult

Vezi mai mult