DESPRE

Produse metalice Zhongshan junli co, , ca o fabrică de experiență lungă în fabricarea de blocare inteligentă \die turnare \ ștampilare . .. Care a fost întotdeauna dispus să satisfacă nevoia de schimbare și de îmbunătățire a clientului în ultimii peste 20 de ani. Junli au făcut linii de produse nu numai în linii de produse finite de coadă \mortise încuietori usi \smart încuietori usi.. dar, de asemenea, în turnarea produselor care fac linii de investiții turnare \die turnare \ molding procesare \ ștampilare și prelucrare CNC. Despre liniile de produse finite, suntem puternici în proiectarea \ producție \warehousing și, de asemenea, inspecție de calitate. Concentrează-te pe încuietorile inteligente, care se poate deschide cu amprente \ parole \ carduri \ camere vizuale.., asigura funcțiile cu bluetooth \ wifi și așa mai departe. Suntem angajaţi să dezvoltăm trai inteligent prin furnizarea sistemului de securitate uşi mai simplu, care se potrivesc pentru acasă folosind \ hotel \air \ "Apartament" şi aşa mai departe. Mai mult decât atât, avem experiență în OEM și ODM pe această linie de producție. Despre produsele de turnare, materialele variază de la turnarea din aluminiu \ turnarea de zinc și așa mai departe. Avem o echipă profesionistă și foarte eficientă pentru a sprijini linia de lucru și tot ceea ce putem face în funcție de ideea și probele dumneavoastră care sunt bune la OEM și ODM. În plus, avem o echipă independentă QC pentru a efectua o inspecţie strictă la intrarea materialelor de lucru-in-progress\ produse finite \ Depozitul. În total, căutăm satisfacţia unui client. Iar Junli este foarte mulţumit să vii şi să faci o nouă istorie de cooperare.

Vezi mai mult

INFORMARE

Eșecuri și soluții de încuietori poartă Producători

Poartă încuietori Producători China este un dispozitiv folosit pentru a bloca uşa pentru a preveni alţii să deschidă uşa, aşa cum sugerează numele. Există numeroase clasificări de încuietori poartă Producători China, și cerințele pentru încuietori poartă Producătorii China sunt diferite în diferite ocazii. În general, gospodăriile obişnuite folosesc încuietori anti furt Producătorii China, care este ridicat de securitate și relativ ieftin.

2021-10-29 Vezi mai mult

O scurtă introducere la cunoștințele relevante ale producătorilor de blocare preț redus

Introduceţi întâi cheia pentru a deşuruba miezul de blocare şi scoateţi corpul de blocare din cârligul în formă de U.

2021-11-15 Vezi mai mult

Mai multe posibilități și soluții pentru blocarea ușii anti furt nu deschiderea

Deoarece butonul de securitate din interiorul ușii este liber, prea multă forță este folosit atunci când se închide ușa, şi şurubul de siguranţă este scuturat. Cilindrul de blocare poate fi rotit cu cheia originală, dar uşa nu poate fi deschisă

2021-05-27 Vezi mai mult

Mânerea ușii din față de la producătorul China introduce cunoștințele relevante despre mânere uși

Mânerul uşii este un accesoriu indispensabil şi indispensabil. Are atât proprietăți decorative, cât și funcționale. În condiții normale, mânerele ușilor nu trebuie achiziționate separat, deoarece ușile vândute pe piață vor fi echipate cu mânere uși; dar rata de utilizare a mânerelor de ușă este foarte mare, și este ușor să cadă și picteze off.

2021-11-23 Vezi mai mult

Încuietoarea uşii a fost închisă din greşeală, ce ar trebui să fac?

În viaţă, este inevitabil ca unele accidente să cauzeze încuietoarea uşii să fie închisă violent, cum ar fi închis de o rafală bruscă de vânt etc. Aceste închideri violente uşi sunt probabil să cauzeze limba de blocare cornului să se desface uşor şi să se defecteze, sau ușa este distorsionată sau încuiată. Surubul de fixare a limbii este deschis şi proeminent, etc., ceea ce face ca blocarea uşii să blocheze rama uşii şi nu poate fi deschisă. Ce ar trebui să fac dacă încuietoarea uşii nu poate fi deschisă? Editorul vă reamintește să înțelegeți mai întâi ce determină încuietoarea ușii să nu se deschidă.

2021-05-27 Vezi mai mult

Cum să îndepărtaţi încuietoarea uşii mânerului

Mânerul încuietorii uşii este un mâner de uşă. Procesul de fabricație este relativ simplu și costul este scăzut. Încuietoarea mânerului este un tip de încuietoare care este relativ ușor de demontat în ochii experților. Aşadar, nu este dificil pentru oamenii obişnuiţi să demonteze încuietoarea uşii. Atâta timp cât aveţi o şurubelniţă, adăugaţi paşii corecti. Cum se îndepărtează încuietoarea mânerului?

2021-05-27 Vezi mai mult

Introducerea încuietorii ZigBee: cunoştinţele tehnologiei mecanice legate de blocare a amprentelor digitale!

Designul rezonabil al panourilor din faţă şi din spate, adică aspectul, este un semn care este semnificativ diferit de produsele similare. Mai important, structura internă determină direct stabilitatea și funcționarea produsului. Acest proces implică mai multe legături, cum ar fi designul, mucegaiul și tratamentul de suprafață. Prin urmare, producătorii cu mai multe stiluri, relativ vorbind, au capacități de dezvoltare și de proiectare și mai bună stabilitate.

2021-08-31 Vezi mai mult

Ce ar trebui să fac dacă încuietoarea uşii nu se deschide uşor? Ce o cauzează?

Încuietorile uşilor sunt folosite pe scară largă şi pot fi văzute în fiecare zi, dar există mai multe nivele de uşi anti furt, adică, Nivel anti furt. Următorul este un tabel de comparație a indicatorilor tehnici anti- furt de blocare a ușilor anti- furt. Conform acestui tabel de comparaţie, putem înţelege performanţa de siguranţă a încuietorilor noastre.

2021-05-27 Vezi mai mult

Vezi mai mult