O NAS

Zhongshan junli kovinski izdelki, Kot dolgoletna tovarna izkušenj v proizvodnji pametne ključavnice . .. Ki je bil vedno pripravljen zadovoljiti potrošnikovo spreminjanje in izboljšanje potreb v zadnjih 20 letih. Junli imajo izdelki linije ne samo v končnih izdelkih linije zaklenjenih rim\mortise vrat ključavnice\smart vrat ključavnice.. vendar tudi v litju izdelkov, ki izdelujejo linije investicije litje \die litje \ molding procesing \ stegniranje in CNC obdelovanje. O končnih izdelkih, smo močni v oblikovanju \proizvodnja\beh stanovanja in tudi kakovostne preglede. Osredotočenje na pametna vratna ključavnica, ki se lahko odpre s prstnimi odtisi \ gesla\id kartice\vizualna kamera .., zagotavljajo funkcije s bluetooth \ wifi in tako naprej. Zavezani smo, da razvijamo pametno življenje z zagotavljanjem bolj preprosto varnostni sistem vratne ključavnice, ki ustreza doma \ hotel \ air \ -Stavina in tako naprej. Poleg tega smo izkušeni v OEM in ODM na tej proizvodni liniji. O izdelavi litje izdelkov, materiali razlikujejo od aluminijasto litje \ cink litje in tako naprej. Imamo strokovno in zelo učinkovito ekipo, ki podpira delo linije in vse, kar lahko naredimo po vaši ideji in vzorcih, ki so dobri pri OEM in ODM. Poleg tega, imamo neodvisno skupino QC, ki opravlja stroge inšpekcijske preglede pri prihajajočih materialov\ delo-v-progress\končanih izdelkih \ Skladišče. Vse skupaj iščemo zadovoljstvo strank. In Junli je zelo vesel, da prideš in ustvariš novo zgodovino sodelovanja.

Poglej več

NOVICE

Odpovedi in rešitve vratne ključavnice Proizvajalcev

Vrata ključavnice Proizvajalci Kitajska je naprava, ki se uporablja za zaklepanje vrat, da prepreči odprtje vrat, kot namiguje ime. Obstaja veliko razvrstitev vrat ključavnice Proizvajalci Kitajska, in zahteve za vrata ključavnice Proizvajalci Kitajska so različne ob različnih priložnostih. Običajna gospodinjstva na splošno uporabljajo proti kraja vratne ključavnice Proizvajalci Kitajske, ki je visoko varnost in razmeroma poceni.

2021-10-29 Poglej več

Kratek uvod v ustrezno znanje proizvajalcev nizkih cen zaklepanj

Najprej vstavite tipko za odvijanje ključavničnega jedra in odstranite ključavnico iz ključavnice v obliki U.

2021-11-15 Poglej več

Več možnosti in rešitev za zaklepanje proti kraji vrat ne odpiranje

Ker je varnostni gumb znotraj vrat zrahljan, se uporabi preveč sile pri zapiranju vrat. in varnostni vijak se pretresi. Ključavnico se lahko obrne s prvotnim ključem, vendar vrat ni mogoče odpreti

2021-05-27 Poglej več

Sprednjih vrat ročaj kitajskega proizvajalca uvaja ustrezno znanje o ročajih vrat

Ročaj vrat je nepogrešljiv in nepogrešljiv dodatek za vrata. Ima tako dekorativne kot funkcionalne lastnosti. V normalnih okoliščinah ni treba kupiti ločeno, ker bodo vrata, prodana na trgu, opremljena z ročaji vrat, vendar je stopnja uporabe ročajev vrat zelo visoka, in je enostavno odpaditi in odbarvati.

2021-11-23 Poglej več

Ključavnica je bila po nesreči zaklenjena, kaj naj naredim?

V življenju je neizogibno, da bodo nekatere nesreče povzročile nasilno zaprt ključavnico. kot je zaprt z nenadnim naletom vetra itd. Ta nasilna zapiranja vrat je verjetno povzročila, da se jezik zaklenjenega roga zlahka odklopi in okvari. ali so vrata popačena ali zaklenjena. Vijak za pritrditev jezika je ohlapna in štrli, itd., zaradi česar vratna ključavnica blokira okvir vrat in ga ni mogoče odpreti. Kaj naj storim, če vratne ključavnice ni mogoče odpreti? Urednik vas spomni, da najprej razumete, kaj povzroča, da se vrata ne odpre.

2021-05-27 Poglej več

Kako odstraniti ključavnico ročaja

Ključavnica vrat je ključavnica. Proizvodni postopek je relativno preprost in stroški so nizki. Ključavnica ročaja je vrsta ključavnice, ki je v očeh strokovnjakov sorazmerno enostavno razstaviti. Zato navadni ljudje ni težko razstaviti ključavnico. Dokler imate izvijač, dodajte pravilne korake. Kako odstraniti ključavnico ročaja?

2021-05-27 Poglej več

Prstni odtis ZigBee zaklepanje: znanje o ključavnici prstnih odtisov v zvezi z mehansko tehnologijo!

Razumna oblika sprednjih in zadnjih plošč, tj. videz, je znak, ki se precej razlikuje od podobnih izdelkov. Kar je še pomembnejše, notranja postavitev strukture neposredno določa stabilnost in funkcijo izdelka. Ta proces vključuje več povezav, kot so oblikovanje, plesni in površinska obdelava. Zato imajo proizvajalci z več slogov, sorazmerno, močnejše razvoj in oblikovanje sposobnosti ter boljšo stabilnost.

2021-08-31 Poglej več

Kaj naj storim, če se vratna ključavnica ne odpre gladko? Kaj to povzroča?

Ključavnice se široko uporabljajo in jih je mogoče videti vsak dan, vendar je veliko stopenj proti kraja vrat ključavnic, to je, stopnja proti kraji. V nadaljevanju je primerjalna tabela tehničnih kazalnikov proti krajam zaklepanj vrat. Glede na to primerjavo, lahko razumemo varnostne zmogljivosti naših ključavnic nivoja vrat.

2021-05-27 Poglej več

Poglej več