O NAS

Zhongshan junli kovinski izdelki, Kot dolgoletna tovarna izkušenj v proizvodnji pametne ključavnice . .. Ki je bil vedno pripravljen zadovoljiti potrošnikovo spreminjanje in izboljšanje potreb v zadnjih 20 letih. Junli imajo izdelki linije ne samo v končnih izdelkih linije zaklenjenih rim\mortise vrat ključavnice\smart vrat ključavnice.. vendar tudi v litju izdelkov, ki izdelujejo linije investicije litje \die litje \ molding procesing \ stegniranje in CNC obdelovanje. O končnih izdelkih, smo močni v oblikovanju \proizvodnja\beh stanovanja in tudi kakovostne preglede. Osredotočenje na pametna vratna ključavnica, ki se lahko odpre s prstnimi odtisi \ gesla\id kartice\vizualna kamera .., zagotavljajo funkcije s bluetooth \ wifi in tako naprej. Zavezani smo, da razvijamo pametno življenje z zagotavljanjem bolj preprosto varnostni sistem vratne ključavnice, ki ustreza doma \ hotel \ air \ -Stavina in tako naprej. Poleg tega smo izkušeni v OEM in ODM na tej proizvodni liniji. O izdelavi litje izdelkov, materiali razlikujejo od aluminijasto litje \ cink litje in tako naprej. Imamo strokovno in zelo učinkovito ekipo, ki podpira delo linije in vse, kar lahko naredimo po vaši ideji in vzorcih, ki so dobri pri OEM in ODM. Poleg tega, imamo neodvisno skupino QC, ki opravlja stroge inšpekcijske preglede pri prihajajočih materialov\ delo-v-progress\končanih izdelkih \ Skladišče. Vse skupaj iščemo zadovoljstvo strank. In Junli je zelo vesel, da prideš in ustvariš novo zgodovino sodelovanja.

Poglej več

NOVICE

Kitajska pametna ključavnica: povečanje varnosti in prilagodljivosti v gradbeništvu in dekoracijski materiali industrije

Odkrijte prednosti kitajskih pametnih ključavnic v industriji gradbenih in dekoracijskih materialov. Od povečane varnosti do izboljšane udobnosti, te inovativne ključavnice revolucionirajo način našega načina

2024-01-02 Poglej več

Prednosti prilagojenih pametnih ključavnic v gradbeništvu in dekorativnih materialov

Odkrijte prednosti uporabe prilagojenih pametnih ključavnic v gradbeništvu in dekorativnih materialov. Preberite, kako te napredne ključavnice povečujejo varnost, hkrati pa ponujajo udobnost in prožnost.

2023-12-09 Poglej več

Odklepanje skrivnosti nizke cene Mortise ključavnice

2023-12-06 Poglej več

Vse, kar morate vedeti o kitajski WiFi pametna vrata ključavnice

Odkrijte ins in outs Kitajske WiFi pametna vrata ključavnice v gradbeništvu in dekorativnih materialov industriji. Ugotovite, kako delujejo, njihove koristi in zakaj postajajo vedno bolj priljubljeni med njimi

2023-12-03 Poglej več

Izboljšajte vašo domačo varnost s prilagojeno zaklepanje digitalnih vrat

Nadgradite varnost doma z osebno digitalno ključavnico vrat, ki ponuja udobnost in mir. Odkrijte prednosti vlaganja v visokokakovosten digitalni sistem zaklepanja vrat in kako lahko to omogoči.

2023-11-30 Poglej več

Ključavnice za ključavnice: najnovejši mora-Have domov varnostna funkcija

Odkrijte prednosti ključavnice tipkovnice in zakaj so postali bistvena funkcija doma varnosti. Naučite se, kako delujejo te inovativne ključavnice, njihove prednosti pred tradicionalnimi ključavnicami in zakaj so.

2023-11-24 Poglej več

Kitajska Mortise Lock: vse, kar morate vedeti o vratih ključavnice v gradbeništvu in dekorativni materiali industrija

Odklenite skrivnosti kitajske luknje ključavnice v gradbeništvu in dekorativnih materialov industriji. Odkrijte ključne informacije o teh osnovnih ključavnicah vrat in izboljšajte svoje znanje na terenu.

2023-11-21 Poglej več

Izboljšati domačo varnost s prilagojeno ključavnico za vrata

2023-11-18 Poglej več

Poglej več