Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

Prodhuesit e kyçeve të mençura të ttlock paraqesin lehtësinë e gjurmëve të gishtave të Kinës ZigBee për shtëpin

Shprehja e gjurmëve të gishtave të Kinës ZigBee për shtëpinë pasqyrohet në faktin që askush nuk duhet të shqetësohet për hapjen e derës. Koha. Nëse njerëzit kanë harruar çelësat e tyre, nuk mund të hapin derën me duart e tyre plot, ose nuk kujtojnë se ku janë çelësat, Gjurmët e gishtërinjve të Kinës ZigBee mund të shmangë këto situata të turpshme.

2022-09-20 Shih më shumë

Cilat janë tiparet e çmimit të mirë dhe e cilësisë së derës së gjurmëve gisht

Çelësat e zakonshme janë të lehta të kopjohen dhe të humbasin dhe siguria nuk është e lartë. Shenjat e gishtërinjve të regjistruar nga çmimi i mirë dhe i cilësisë i derës së gjurmëve janë unike dhe nuk është e lehtë për t'u kopjuar, Dhe paraqitja e sigurisë është shumë e lartë.

2022-12-06 Shih më shumë

Ç'duhet të bëni nëse bllokat më të bukura ttlock për përdoruesin e shtëpisë nuk është i fuqishëm.

Blloqet më të zgjuara për përdoruesit e shtëpisë në përgjithësi kanë çelësa të gjata të gjata, të cilat janë të ngjashme me çelësat e zakonshme. Pastaj gjeni çelësin e bllokorit të gjurmëve të gishtave në fund, dhe disa gjurmë të gishtave kanë çelësin mbi dorezën, Në varësi të gjurmëve të gishtave të ndryshme.

2022-11-10 Shih më shumë

Cilat janë prodhimet e perdorimit të derës së parë.

Siç sugjeron emri, ushqimi i derës së parë është një dorë i instaluar në derën e sigurisë, e cila mund të na lehtësojë për të hapur dhe mbyllur derën e sigurisë. Prodhimet e personalizuara e derës së parë janë zakonisht të bëra me hekur, çeliku, alumini dhe materiale të tjera metalike përmes forcimit, rrotullim, prerje, dhe procese të tjera fizike.

2022-12-19 Shih më shumë

Si të zgjedhësh pjesën e derës së parë në Kinë për shtëpi?

Shikoni sa duket e derës së parë Kinës për shtëpinë. Ngjyra e dorës së derës dhe nëse filmi mbrojtës është i shkëlqyer, vëzhgoni nëse dorësia ka një film mbrojtës, Nëse ka gërvishtje në pamjen, etj.

2023-01-12 Shih më shumë

Si të regjistrohet gjurmë gisht në komponentë të personalizuar të lockë smart

Shtyp butonin e fillimit të bllokimeve të personalizuara të ttlock dhe dëgjo "initializimi". filloni fillimin, dhe do të ketë një tingull i shpejtë kur të përfundojë fillimi. Pastaj hapni kopertinë e diapositë e personalizuar ttlock bllokimet e zgjuar lart për të aktivizuar zonën e dhënies së fjalëkalimit. Pastaj shkruaj çelësin "Enter" dhe çelësin "OK" në cepin e poshtëm të majtë, dhe kyçet e zgjuara ttlock do të hyjnë në mënyrën e administratorit. Basikisht, rregullimet në bllokimin e zgjuar janë vendosur në këtë mënyrë administrator.

2022-11-03 Shih më shumë

Si të zgjedhësh një gjurmë gishtash të personalizuar ZigBee për shtëpin

Me shkurt, kur blen një gjurmë të gishta ZigBee i bllokuar për shtëpi, Ju duhet të shqyrtoni plotësisht aspektet e mësipërme dhe të zgjedhni një produkt që ju përshtatet sipas nevojave të tua.

2023-03-01 Shih më shumë

Si të mbajmë bllokun e shpirtit nga prodhuesi i Kinës.

Mos dëmto nga graviteti: sipërfaqja e çmimit të ulët nga prodhuesi i Kinës është ndjesivë, Pra mos e dëmtoni shtresën mbrojtëse dhe mos e goditni derën me objekte të mprehta ose objekte të rënda.

2023-01-30 Shih më shumë

Shih më shumë