О компанији

Članak 1. Kao dugo iskustvo tvornica u proizvodnji \smart zaključavanje \die lijevanje \ stampping . .. Koji je uvijek bio spreman zadovoljiti potrošačevu promjenu i poboljšanju potrebe u proteklih više od 20 godina. Junli su izrađivanje proizvoda linije ne samo u završenim proizvod linijama ruba brave \mortise vrata brave \smart vrata brave.. ali i u lijevanju proizvoda izrađujući linije investicije lijevanje \die lijevanje \molding procesiranje \ stampping i CNC obrađivanje. O završnim proizvodnim linijama, mi smo jaki u dizajniranju \proizvodnja\ware housing i također kvalitetne inspekcije. Fokusirajući se na pametna vrata brave, koje se mogu otvoriti uz otiske prstiju \ lozinke\id karte\vizualna kamera.., pružati funkcije s bluetooth \ wifi i tako dalje. Mi smo posvećeni razvoju pametnog života pružajući jednostavniji sustav zaključavanja vrata sigurnosti koji odgovaraju za kuću pomoću \hotel \ zraka Stan i tako dalje. Osim toga, iskusni smo i u OEM-u i ODM-u na ovoj proizvodnoj liniji. O izradi lijevanje proizvoda, materijali variraju od aluminijskog lijeva \ cink lijeva i tako dalje. Imamo profesionalni i visoko učinkovit tim koji podržava liniju rad i sve što možemo napraviti prema vašoj ideji i uzorcima koji su dobri u OEM i ODM-u. Nadalje, Imamo nezavisni QC tim koji će provoditi strogu inspekciju na dolazni materijal \ Radi-u-progress\ završeni proizvodi\ Skladište. Sve u svemu, tražimo zadovoljstvo mušterije. I Junli je vrlo zadovoljstvo da dođeš i napraviš novu istoriju saradnje.

Погледај још

и вести

Neuspjesi i rješenja vrata brave Proizvođači Kina

Proizvođači Kina je uređaj za zaključavanje vrata kako bi drugi spriječili da otvore vrata, kao što ime sugerira. Postoje mnoge klasifikacije vrata brave Proizvođači Kina, i zahtjevi za vrata brave Proizvođači Kina su različite u različitim prilikama. Uobičajena kućanstva obično koriste anti-krađa vrata za brave Proizvođači Kina, koja je visoka sigurnost i relativno jeftina.


Kratak uvod u relevantno znanje proizvođača niskog cijena zaključavanja

Prvo ubacite ključ za odvijanje jezgra za bravu i uklonite zaključavanje tijela iz U-oblika


Nekoliko mogućnosti i rješenja

Budući da je dugme za sigurnost unutar vrata labav, previše sile koristi se pri zatvaranju vrata, i sigurnosni vijak se protrese. Cilindar za bravu se može okrenuti originalnim ključem, ali vrata se ne mogu otvoriti.


Prednjim vratima ručkom od kineskog proizvođača predstavlja relevantno znanje o ručkama vrata

Ručka vrata je neophodna i neophodna dodatak za vrata. Ima i dekorativna i funkcionalna svojstva. U normalnim okolnostima ručka vrata ne treba kupiti zasebno jer će se vrata prodati na tržištu opremljena ručkama vrata, ali stopa korištenja drške vrata je vrlo visoka, i lako je otpasti i fariti.


Brava vrata je sluèajno zakljuèana, šta da radim?

U životu, neizbežno je da æe neke nesreæe uzrokovati da se brava vrata nasilno zatvori. kao što su zatvoreni iznenadnim naletom vjetra, itd. Ova nasilna zatvaranja vrata vjerojatno će uzrokovati lako otkopčavanje jezika i kvar u funkciji. ili su vrata iskrivljena ili zaključana. Vijak za pričvršćivanje jezika je labav i promatrajući itd., što uzrokuje da vrata blokira okvir vrata i ne može se otvoriti. Što da radim ako se vrata ne može otvoriti? Urednik vas podsjeća da prvo shvatite što uzrokuje da se brava vrata ne otvara.


Kako ukloniti bravu ručke

Ruèica brave je ruèka na vratima. Proizvodni proces je relativno jednostavan, a cijena je niska. Zaključavanje vrata ručku je vrsta brave koja je relativno lako rastaviti u očima stručnjaka. Dakle, običnim ljudima nije teško rastaviti bravu. Dok god imate šrafciger, dodajte ispravne korake. Kako ukloniti ključ vrata?


Otisak prsta ZigBee zaključavanje: poznavanje mehaničke tehnologije povezano s bravom otisaka prstiju!

Razuman dizajn prednjih i stražnjih ploča, odnosno izgled, znak je koji se značajno razlikuje od sličnih proizvoda. Što je još važnije, unutarnja struktura izravno određuje stabilnost i funkciju proizvoda. Ovaj proces uključuje više veza kao što su dizajn, izrada kalup i površinska tretman. Stoga, proizvođači s više stilova, relativno govoreći, imaju jači razvoj i dizajniranje i bolju stabilnost.


Što da radim ako se vrata ne otvore glatko? Šta to uzrokuje?

Zaključavanje vrata se široko koriste i može se vidjeti svaki dan, ali postoji mnogo razina anti-krađa vrata brava, to jest, Nivo protiv krađe. Sljedeće je usporedba tablica anti-krađe tehničkih pokazatelja anti-krađe vrata. Prema ovom usporedbenom stolu, možemo razumjeti sigurnost naših brava na nivou vrata.


Погледај још