DE NOBIS

Zhongshan junli metalnih proizvoda co. lttd, kao dugo iskustvo fabrika u proizvodnju "smart rođa" smrt a stazanje \ stazanje . ... Koji je uvijek bio hljvao prihvatiti mijenju i poboljšanje potrebu mušterija u prošlih više od 20 godina. Junli je napravila linije proizvoda ne samo u završenim linijama proizvoda zabrana rim. ali također u bacanju proizvoda koji napravljenje linije investicije otvorenja \ buotka proizvođenja\ stazanja i CNC mahining. O završenim linija proizvoda, jakemo u dizajniranju\ proizvođenje i također inspekcije. Fokusanje na smanjim bravima vrata, koje može otvoriti sa otistima prstima\ pasnihma\ karticama\ id kartica\ visualne kameru., pružiti funkcije sa bluetooth \ wifi i tako dalje. Posle smo posvećeni da razviju pamu živi pružajući jednostavniji sistem sigurnosti za zabrana vrata koji odijela kuća koristeći \ hotel \ bnb&apartment i dalje. Osim toga, iskusmo u OEM i ODM na ovu proizvodnju liniju. O proizvođenja proizvoda, materijale se razlikuju od aluminiuma casting\ zinc casting i tako dalje. Imamo profesionalni i veoma efikasni tim kako bi podržavaju liniju radne i sve možemo napraviti prema vašnim idejama i uzorama koje dobro u OEM i ODM. Osim toga, Imamo nezavisni QC tim da provede strom inspekciju na šćinu materijalu skladište. Sva u svim, tražimo za zadovoljstvo mušterija. I Junli je veoma molim vas da došte i napravite novi istoriju saradnje.

magis

PERITUS NUNTIA

Nespjeh i rješenja zabrana vrata proizvođači chine.

Vlate bloke proizvođači Kina je uređaj koja se koristi za zaključa vrata za spriječi drugi da otvore vrata kako se predlaže ime. Postoji mnoge klasifikacije blokova vrata Proizvođači Kine, i zahtjevi za zabrane vrata Proizvođači Kine su različitih prilika. Obonalne kućanstve obično koriste antistralne vrata proizvođači Kine, koja je visoka sigurnosti i relativno jeftan.

2021-10-29 magis

Krat uvođenje relevantne znanja proizvođača lovreda cijena

Prve uključuje ključ da otvarim jezv a i uklonite bloka tijelo iz U-objeka.

2021-11-15 magis

Nekoliko mogućnosti i rješenja za zabraz antistrate vrata ne otvaranje.

Zato što je butka bezbjednost u vrata oslobođen, koristi se preko snaga kada zatvaranja vrata, i sigurnosni bolt se sniman. Cilinder zabranu se može okreniti originalnom ključnim, ali vrata ne može biti otvoriti.

2021-05-27 magis

Prednji vrata od proizvođača Kine predstavi relevantnu znanja rukove vrata.

Rhik vrata je neoprezna i neoprezna pristupljanja vrata. Ima dekorativne i funkcionalne vlasništve. Pod normalnim okolnostima, ruke vrata ne moraju da se kupiti odvojeno, jer se vrata prodaje na tržištu će biti opremljene ruke vrata, ali stopa korištenja ruka vrata je veoma visoka, i lako je padno i slikati.

2021-11-23 magis

Bjenda vrata bila je nesrećen zaključena, šta bi trebalo uradim?

U životu, neozbježno je da će neki nesreća uzrokovati da brava vrata biti nasilno zatvorena, kao što je zatvoren iznenadnom gusta vjetra, itd. Ove nasilne vrata su vjerojatno da uzrokuje zaključanja jeva lako unhook i neformaciju, ili vrata je prebačena ili zaključana. Svack a otvorenja jezika je oslobođen i protruvaće, itd., što uzrokuje vrata zaključa da se okvir vrata i ne može biti otvoriti. Šta bi trebalo uradio ako zabraz vrata ne može otvoriti? Urednik te podsjeća da je prvi put razumije šta uzrokuje rođa vrata ne otvoriti.

2021-05-27 magis

Kako uklonite zabrazu vrata rukuk

Ruku zabrane vrata je ruka vrata. Proizvođenje proces je relativno jednostavno i troškova je niska. Rođa vrata je vrsta zabrava koja je relativno lako rasporedirati u očima stručnjaka. Zato da nije teško obični ljude da razupljaju bravku vrata. Dok dok imate svivač, dodate ispravne korake. Kako uklonite bravku vrata ruka?

2021-05-27 magis

Uvođenje za bloka ZigBee: mehaniske tehnologije povezane znanje bloka prsti!

Rasonalni dizajn prednja i pozadinih panela, to, izgled, je znak koji je značajno različit od sličnih proizvoda. Najvažno, unutrašnja struktura direktno određuje stabilnost i funkcije proizvoda. Ovaj proces uključuje višestruke veze poput dizajna, napravljanje mola i liječenje površine. Stoga, proizvođači sa više stilima, relativno govoreći, imaju jakiju razvoja i dizajna sposobnosti i bolje stabilnost.

2021-08-31 magis

Šta bi trebalo uradio ako brava vrata ne otvori čitno? Onje uzrokuje?

Bjenda vrata se široko koriste i mogu se vidjeti svakog dana, ali postoje mnoge nivoa antiklova vrata, to je, Nivo anti-buđe. Sljedeće je stal usporedba antistralnih tehničkih indikatora zabrana antistrate vrata. Prema ovom stolu usporedbi, možemo razumijemo bezbjednosti izvedbe našeg brava na nivou vrata.

2021-05-27 magis

magis