OM

Zhongshan junli metallprodukter co, Som en lång erfarenhetsfabrik inom tillverkning \smart låsframställning\die gjutning\ stämpelning . .. Som alltid varit villig att tillgodose kundens förändrade och förbättrande behov under de senaste 20 åren.Junli har göra produkterna linjer inte bara i färdiga produktlinjer av fälg lås\mortise dörrlås\smart dörrlås.. men också i gjutning produkter som gör linjer av investering gjutning \die gjutning \molding bearbetning \ stampning och CNC bearbetning. Om de färdiga produktlinjerna, vi är starka i att designa\manuell tillverkning\serverhus och även kvalitetskontroll. Fokusera på smart dörrlås, som kan öppna med fingeravtryck\passwords\id cards\visuell kamera., tillhandahålla funktioner med bluetooth \ wifi och så vidare. Vi är fast beslutna att utveckla smart boende genom att tillhandahålla enklare dörrlås säkerhetssystem som passar för hemma med \ hotell Det finns inga problem. Dessutom har vi erfarenhet i både OEM och ODM på denna produktionslinje. Om gjutningsprodukterna tillverkas, material varierar från aluminiumgjutning \ zinkgjutning och så vidare. Vi har ett professionellt och effektivt team för att stödja linjen arbetar och allt vi kan göra enligt din idé och prover som är bra på OEM och ODM. Dessutom: vi har ett oberoende QC-team för att utföra strikt inspektion på inkommande material\ arbetar-i-progress\ färdiga produkter\ Lagret. På det hela taget söker vi en hög kunds tillfredsställelse. Och Junli är väldigt nöjd att komma och göra en ny historia av samarbete.

visa mer

PRESSRUM

Vilka egenskaper i bra pris och kvalitet fingeravtryck dörrlås

Vanliga nycklar är lätta att kopiera och förlora, och säkerheten är inte hög. Fingeravtryck som registrerats av fingeravtryckslåset för god pris och fingeravtryck är unika och är inte lätta att kopiera. och säkerheten är mycket hög.

2022-12-06 visa mer

Hur man väljer rätt Kina framdörr handtag för huset

Titta på utseendet av Kina ytterdörr handtag för huset. Färgen på dörrhandtaget och om skyddsfilmen är blank, observera om dörrhandtaget har en skyddande film, om det finns repor på utseendet, etc.

2023-01-12 visa mer

Flera möjligheter och lösningar för stölddörrens lås inte öppnas

Eftersom säkerhetsbultknappen innanför dörren är lös, används för mycket kraft när dörren stängs, och säkerhetsbulten skakas ner. Låscylindern kan vridas med originalnyckeln, men dörren kan inte öppnas

2021-05-27 visa mer

Vilka är de viktigaste punkterna i att välja Kina Lock leverantörer

Det första är att titta på de kinesiska låsleverantörernas kvalifikationer, om det finns en företagslicens. Varumärkesregistreringsbevis, eller några hedersbevis.

2023-01-30 visa mer

Installationsmetoden som ytterdörrens handtag från Kina tillverkare

Oavsett om det är det interna ytterdörr handtag från Kina tillverkare eller det externa framdörr handtag från Kina tillverkare, När det ramlar av måste hela dörrlåset tas isär och sedan installeras.

2021-12-27 visa mer

En kort introduktion till grunderna av tttlock smarta lås från Kina tillverkare

Tttlock smart lås från Kina tillverkare inkluderar en monteringsplatta för att installera sensorn enheten, en roterande axel som är roterbart ansluten till monteringsplattan och som används för att driva låsen för att rotera, en gränsskiva på roterande axel, Och en gränsskiva som är inställd på begränsad disk och används för att ansluta till låset. Positionsdetekteringstycket matchade med sensornsammansättningen och anslutningsplattan kopplade till den roterande axeln.

2022-01-14 visa mer

Hur man hanterar lågt pris framdörr handtag som inte rebound

Du kan använda nyckeln för att öppna dörren först, eftersom om den inre låscylindern är vriden och fastnar, kommer den inte att rebound. Vid denna tid måste du lägga till lite ätlig olja eller blypulver i låscylindern för att smörja och återställa den.

2022-01-12 visa mer

Tttlock smart lås från Kina tillverkare introducerar de små kunskaper om smarta lås

Det nya smart låset innehåller en stödplatta, en hålighet som finns på stödplattan, en lås tunga placerad i hålrummet och vars botten rör sig genom stödplattan och även en motor, en tryck stav, och en fjäder, och den längsgående delen av lås tungan är " T" Våren ärm på låsets tunga, och den ena änden av våren fungerar på toppen av låset tungan.

2022-02-02 visa mer

visa mer