OM

Zhongshan junli metallprodukter co, Som en lång erfarenhetsfabrik inom tillverkning \smart låsframställning\die gjutning\ stämpelning . .. Som alltid varit villig att tillgodose kundens förändrade och förbättrande behov under de senaste 20 åren.Junli har göra produkterna linjer inte bara i färdiga produktlinjer av fälg lås\mortise dörrlås\smart dörrlås.. men också i gjutning produkter som gör linjer av investering gjutning \die gjutning \molding bearbetning \ stampning och CNC bearbetning. Om de färdiga produktlinjerna, vi är starka i att designa\manuell tillverkning\serverhus och även kvalitetskontroll. Fokusera på smart dörrlås, som kan öppna med fingeravtryck\passwords\id cards\visuell kamera., tillhandahålla funktioner med bluetooth \ wifi och så vidare. Vi är fast beslutna att utveckla smart boende genom att tillhandahålla enklare dörrlås säkerhetssystem som passar för hemma med \ hotell Det finns inga problem. Dessutom har vi erfarenhet i både OEM och ODM på denna produktionslinje. Om gjutningsprodukterna tillverkas, material varierar från aluminiumgjutning \ zinkgjutning och så vidare. Vi har ett professionellt och effektivt team för att stödja linjen arbetar och allt vi kan göra enligt din idé och prover som är bra på OEM och ODM. Dessutom: vi har ett oberoende QC-team för att utföra strikt inspektion på inkommande material\ arbetar-i-progress\ färdiga produkter\ Lagret. På det hela taget söker vi en hög kunds tillfredsställelse. Och Junli är väldigt nöjd att komma och göra en ny historia av samarbete.

visa mer

PRESSRUM

Misslyckanden och lösningar på gate lås Tillverkare Kina

Portlås Tillverkare Kina är en enhet som används för att låsa dörren för att förhindra att andra öppnar dörren som namnet antyder. Det finns många klassificeringar av gate slussar Tillverkare Kina, och kraven på gate lås Tillverkare Kina är olika vid olika tillfällen. Vanliga hushåll använder i allmänhet stöldskyddsluckor Tillverkare Kina, som är hög säkerhet och relativt billig.

2021-10-29 visa mer

En kort introduktion till relevanta kunskaper om lågprislås tillverkare

Sätt först in nyckeln för att skruva av låskärnan och ta bort låskroppen från den U-formade kroken.

2021-11-15 visa mer

Flera möjligheter och lösningar för stölddörrens lås inte öppnas

Eftersom säkerhetsbultknappen innanför dörren är lös, används för mycket kraft när dörren stängs, och säkerhetsbulten skakas ner. Låscylindern kan vridas med originalnyckeln, men dörren kan inte öppnas

2021-05-27 visa mer

Framdörr handtag från Kina tillverkare introducerar relevanta kunskaper om dörrhandtag

Dörrhandtaget är ett oumbärligt och oumbärligt dörrtillbehör. Den har både dekorativa och funktionella egenskaper. Under normala förhållanden behöver dörrhandtag inte köpas separat, eftersom dörrar som säljs på marknaden kommer att vara utrustade med dörrhandtag. men användningen av dörrhandtag är mycket hög, och det är lätt att falla av och måla av.

2021-11-23 visa mer

Vad ska jag göra?

I livet är det oundvikligt att vissa olyckor leder till att dörrlåset stängs våldsamt. som att stängas av en plötslig vindkast etc. Dessa våldsamma stängningar kommer sannolikt att orsaka horn lås tungan att lätt koppla upp och funktionsfel. eller dörren är förvrängd eller låst. Tungfästningsskruven är lös och utskjutande m.m., vilket gör att dörrlåset stoppar dörrkarmen och inte kan öppnas. Vad ska jag göra om dörrlåset inte kan öppnas? Redaktören påminner dig om att först förstå vad som får dörrlåset att misslyckas.

2021-05-27 visa mer

Hur du tar bort dörrlåset

Handtaget på dörrlåset är ett dörrhandtag. Tillverkningsprocessen är relativt enkel och kostnaden är låg. Handtagets dörrlås är en typ av lås som är relativt lätt att demontera i ögonen på experter. Det är därför inte svårt för vanliga människor att isolera dörrlåset. Så länge du har en skruvmejsel, lägg till rätt steg. Hur tar man bort dörrlåset?

2021-05-27 visa mer

Fingeravtryck ZigBee lås introduktion: mekanisk teknik relaterad kunskap om fingeravtryckslås!

Den rimliga utformningen av fram- och bakpanelerna, det vill säga utseendet, är ett tecken som skiljer sig betydligt från liknande produkter. Ännu viktigare är att den interna strukturen direkt bestämmer produktens stabilitet och funktion. Denna process innebär flera länkar såsom design, mögelframställning och ytbehandling. Därför har tillverkare med fler stilar, relativt sett, starkare utvecklings- och designförmåga och bättre stabilitet.

2021-08-31 visa mer

Vad ska jag göra om dörrlåset inte öppnas smidigt? Vad orsakar det?

Dörrlås är allmänt används och kan ses varje dag, men det finns många nivåer av anti- stöld dörrlås, det vill säga, Stöldnivå. Nedan följer en jämförelsetabell med tekniska indikatorer för stöldskyddsluckor. Enligt denna jämförelsetabell kan vi förstå säkerheten hos våra egna dörrlås.

2021-05-27 visa mer

visa mer